Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros hegszétválás másfél...

Császáros hegszétválás másfél év után? Járt már így valaki?

Figyelt kérdés
Szülés után 2x szétnyílt a hegem akkor jártam vissza mosásra összeforrt mindkétszer!Na de tegnap estére megint másfél év után.Holnap megyek dokihoz.Ügyeleten voltam ma lefertőtlenítették és beragasztották.Addig itthon kezelem.Aztmondta a doki ez orvosi műhiba.Járt már így valaki???

#év #hegszétválás.mésfél
2012. júl. 8. 11:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Szia! Természetesen nem Te vagy a hibás, remélem minden rendben lesz veled!

off

Olyan, hogy fél vese nincs! Van kettő, és ha abból 1-et elveszünk akkor marad 1, és jelentem egy vesével le lehet élni egy egész életet! Ha annyi pénzed van akkor vegyél egy anatómia könyvet, vagy kérdezd meg a fizetett dokidat.

2012. júl. 11. 12:25
 32/61 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok! DEHOGY IS TE VAGY A HIBÁS!!! Ha ezt az én válaszomból vetted magadra, akkor bocs, én csak abban nem értek veled egyet, hogy bízol ugyanabban a dokiban! Nem tudom, hol laksz, ahol én lakom, ott Sztk-n egyszerre 2 doki rendel! Én arra gondoltam, hogy ha velem történne az, ami veled történik, akkor én tuti bekopognék a másik dokihoz, vagy bemennék a kórházba, hogy az éppen akkor munkában lévő dokinak megmutassam! Ha ez a doki ilyen, akkor még nagyobb károkat is csinálhat benned! Főleg, ha a második műtétet is ő végezné! Magándokiról annyit, hogy én megtehettem volna, hogy fogadott orvosom legyen, de mégsem tettem! Egy dokinak az a dolga, hogy végezze a munkáját! És ha aznap a 10.-ik műtét, azt is végezze el becsülettel! Fizetünk elég Tb-t, ne kelljen azért plusz pénzt kiadni, hogy biztonságban érezhesse magát azt ember! De amúgy van egy csomó ismerősöm, aki fogadott dokinál szült, és a doki vagy síelt, vagy nyaralt, stb., és simán átadta a helyettesének, hiába járt végig hozzá, mégsem az ő kezei közt szült! Van olyan ismerős is, akinél gond volt szülésnél, pedig fogadott doki volt! Ő mondjuk nem kapott pénzt a szülésért, de nem is mert reklamálni, örült, hogy nem pereltek! Úgyhogy aki akar, fogadjon dokit, nekem ha lesz második gyerekem, akkor sem fogok fogadni! Nehogy már fizetni kelljen azért, nehogy meghaljon az ember! Sajnálom, aki így gondolkozik! Gond a babával pedig úgy is lehet, ha fogadott doki van! Mielőbbi javulást neked, kedves kérdező!
2012. júl. 11. 12:52
 33/61 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem senki sem azért fizet az orvosnak, mert nem tudná azt a pénzt máshová tenni, hanem mert sajnos a tapasztalatok ezt diktálják. És akármennyire is szomorú, ez így van.

Nekem 2 császármetszésem volt. Mindkettőnél fogadott orvosom volt. Az elsőnél az orvos egy fityinget nem fogadott el a 9 hónap alatt. Szerencsére profi doki volt, így minden rendben ment, kapott a szülés után 40 ezret, amit legalább százszor megköszönt!!! A varratokat a szülés után 1 héttel vette ki. A másodikat nála akartam szülni, de akkor már elmúlt 70 éves, így nem vállalt szülést. Ajánlásra kórházat és orvost váltottam, szintén fogadott orvosom lett. Havi 7000,- forintot fizettem, a szülés 80 ezer volt. Mindent megtett a 9 hónap alatt, amit kellett és amit kértem, a 18 óra vajúdás szó szerint kinyalta a hátsómat, végül sajnos császár lett. A varratokat a 3. napon hazajövet előtt kikapta, mert gyorsan gyógyult a seb, azt mondta, hogy kiszedi, mert úgy látja, hogy nagyon szépen gyógyul a sebem. Ez lassan 6 hónapja lesz, hát nagyon remélem a te történeted után, hogy velem ilyen gond nem lesz.

Nem tehetsz semmiről, kitartást és sok erőt kívánok neked, keress másik dokit nagyon gyorsan, aki megcsinálja a műtétet, és minél előbb jelentsd fel ezt a másik simlis orvost.

2012. júl. 11. 14:43
 34/61 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, hogy melyik város az, ahol a doki nem fogad el pénzt magánba! Nálunk (Győr)én úgy tudom, 7-10 ezer alkalmanként, és a szülés is elég húzós! Azt a pénzt meg inkább a gyerekemre költöm! Gond úgy is lehet, ha magánba megy az ember!
2012. júl. 11. 15:52
 35/61 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem ma magyarországon aki nem ad pénzt a szülésznek az megjárja!

Mi kinyögtül a 70ezret plusz 10 10 ezer a növérnek szülésznek és még kitudja kimindenkinek aki segédkezett a szülésnél. Nos ennek az lett a következménye, hogy most én is és a gyerek is egészségesek vagyunk, és ha nem fizettem volna akkor meghaltam volna! Meg 3 komplikáció is felmerült a szülésem alatt!

A hegszövetem nagyon szép, és szinte alig látszik valami, olyan szépen megcsinálta. A gyermekem a legjobb kezekbe került és olyan ellátásba volt részem az alatt a 3 nap alatt hogy jobbat nem is kívánhat az ember!

Sajnos én úgy látom ma, hogy a gyerek az egy luxus, egy luxus hobbi, ami sokba kerül ahogy az ember kitalálja hogy szeretné, és pont ezért születik egyre kevesebb gyerek Magyarországon, mert nem elég hogy megszületik, pelenka ruha stb... utána iskola és ez mind mind pénzbe kerül.

Mi előtt megszületett a gyerek utazgattunk, mentünk jobbra balra semmi se számított, most meg minden fillérre oda kell figyelni, mert mindig van mit a gyereknek venni.

2012. júl. 11. 16:11
 36/61 anonim ***** válasza:
59%
Annnyiiira marhaság a fogadott orvos!! :@ olcsóbb és jobb egy fogadott szülésznő,hisz ő véégig bent van a szülésnél! A doki ugyis csak akkor jön általában ha baj van! :S nekem volt fogadott szülésznőm ( 13 hónapja szültem ) de végül császározni kellett.. akkor is bent volt.. a lényeg hogy egy árva petákot sem fizettem a dokinak aki műtött és mégis iszonyat kedves volt és a varrat szedést meg sem éreztem meg mondta h milyen gyönyörű a sebem és 1 év és halványulni fog. és igy is van.. UGYHOGY NEM A TE HIBÁD! TUUL KORÁN SZEDTE KI A VARRATOKAT! 1,5 HÉTIG SZOKTAK VÁRNI MINIMUM!!! HAJRÁÁÁ! GYOGYULJ MEG! ÍRD MEG H MI VAN VELED! PUSZIII 24 éves anyuka
2012. júl. 11. 16:35
 37/61 anonim ***** válasza:
37-es! Akkora hülyeség amit írsz! Nekem nem volt fogadott orvosom, volt komplikáció, nem is akármilyen! 7 hónapra született, toxémia miatt, majdnem mindketten oda lettünk, annyira hirtelen, és az utolsó pillanatban volt minden! Ügyeletes orvos volt, és egy szavam sem lehet, olyan ellátásban részesültünk! Nem hiszem, hogy a fogadott orvos jobb lett volna! Mindketten egészségesek vagyunk! Úgyhogy ez nem a fogadott orvoson múlt, és nem is azon múlik! Mert van, aki fogadott orvosként is balfék! Kinek mi a szemlélete! De ne kelljen már valakinek szarul éreznie magát azért, mert nem tud dokit fogadni! Sajnos sok család hónapról hónapra él! Ha meg valaki (sokan itt állítják, hogy nem állnak jól anyagilag, mégis fogadtak), szarul áll anyagilag, mégis fogad, az vessen magára! Lehet, fogadott doki nélkül sem lett volna gondja!
2012. júl. 11. 16:50
 38/61 anonim ***** válasza:
77%

35-ös vagyok. Az első terhességemnél a fogadott orvosom a SOTE I. számún volt, dr. Hídvégi János adjunktus. Akárhányszor akartam neki pénzt adni (mert ezt diktálta a lelkiismeretem), annyiszor visszautasított, mégis a 9 hónap alatt végig odatette magát, egyetlen alkalommal kellett rá várnom 3 óra hosszát, akkor is azért, mert császározott, viszont felhívott ő személyesen, hogy elnézést kér, de ez van, jöjjek vissza később.

De annyira eltértünk már magától a kérdéstől.

Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy fizetsz-e vagy sem. Én szerencsés vagyok, megtapasztaltam mindkét oldalt és maximálisan elégedett vagyok. De a statisztikák azt mutatják, hogy kevesebb a hibázás annál az orvosnál, akinek pénzt adsz, mint annál, akinek nem. De nyilván mindenkinek a saját döntése, szerintem a beteg részéről egyáltalán nem elítélendő, ha fizet.

2012. júl. 11. 16:53
 39/61 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi nektek is a válaszokat!

Én egy szóval sem mondtam hogy ugyan ahhoz a dokihoz megyek vissza.Nemtudom ezt hol olvastad kedves váloszoló!Most beszéltem egy másik dokival holnap este megyek hozzá privát mivel egyre rosszabbul vagyok.

Kénytelen vagyok fizetni most mivel ma felhívtam a szülészetet mondtam mi a helyzet és a nővér annyit mondott hogy "amarha" és hogy"nem tudnak csinálni most úgysem semmit vele,délután van egyedülúgysem visz fel a műtőbe"De kérdem én ki akar műtétet?Épp ezt szeretném elkerülni!

Majd holnap este megírom mi a helyzet!

Köszi Nektek!Szorítsatok Nekem!

2012. júl. 11. 18:11
 40/61 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked nagyon!

Én fogadott orvosos császár után kötöttem ki az intenzíven. Úgy tudom, magánba felkérni egy igazságügyi szakértőt igen sokba kerül, de első körben felkeresheted majd a betegjogi képviselőt és belső vizsgálatot kérhetsz, s ha az nem vezet eredményre, magasabb szintű külsőt is - ingyen.

2012. júl. 11. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!