Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros hegszétválás másfél...

Császáros hegszétválás másfél év után? Járt már így valaki?

Figyelt kérdés
Szülés után 2x szétnyílt a hegem akkor jártam vissza mosásra összeforrt mindkétszer!Na de tegnap estére megint másfél év után.Holnap megyek dokihoz.Ügyeleten voltam ma lefertőtlenítették és beragasztották.Addig itthon kezelem.Aztmondta a doki ez orvosi műhiba.Járt már így valaki???

#év #hegszétválás.mésfél
2012. júl. 8. 11:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
:(
2012. júl. 10. 17:45
 22/61 anonim ***** válasza:
75%
Az a baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az orvos hibája... a császár egy komoly hasi műtét, aminek lehet szövődménye még a leggondosabb ellátás mellett is! Van bizony késői szövődménye is. Oké, tudom, hogy egyszerűbb mindent az egészségügyre fogni, de nem mindig ők a hibásak!
2012. júl. 10. 22:07
 23/61 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Most lehet, meg fogsz sértődni, de nem okolsz a dologból! Én a helyedben azt csináltam volna, hogy elmondom a problémám a dokinak, és ha ezt mondja, mint neked mondta, akkor azonnal felkerestem volna egy másik dokit! Most újra rábízod magad ugyanarra a dokira? Neeeee tedd! Főleg így, hogy így áll hozzá! Én is másfél éve szültem, 20 hónapja, nekem 1 hét után szedtek varratot, ma már alig látszik! Pedig 7 varratom volt! Te tudod, de én a helyedben másik doki véleményét is kikérném, nem bíznék benne! Barátnőmnek a doki benthagyott egy méhlepény darabot, majd egy hét után, mikor belázasodott, ügyeletre ment, ugyanaz a doki volt, aki haza küldte, hogy miért a nőgyógyászatra ment, biztos megfázott! Másnap vissza rendelte a "biztonság kedvéért" ultrahangra, ahol kiderült, hogy bent maradt egy darab! Akkor már közel 4
2012. júl. 10. 22:37
 24/61 anonim ***** válasza:
Bocs, le entereztem! Szóval, már majdnem 40 fokos láza volt, de még akkor is haza küldte, hogy másnap menjen be, és megműtik! Ő annyira szarul volt, hogy felkeresett egy másik dokit, aki azonnal műtétre rendelte, mert az élete forgott veszélyben! Ja, és az a doki, akinél szült, már nem dolgozik ebben a kórházban!
2012. júl. 10. 22:39
 25/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget de nem nyíregyházi vagyok!

Ugye most nem mondjátok komolyan hogy én(is) hibás vagyok amiért nem adtam pénzt a dokinak?Ez csak vicc ugye?

Nem,nem volt felesleg havi 10ezrünk szülésre meg több 10ezrünk ahogy ma sincs.

Sosem gondoltam volna hogy így fogunk járni!

Amíg nem vagytok/voltatok a helyzetemben addig kérlek ne ítélkezzetek!Nem mindenkinek adatik meg hogy privát orvoshoz járjon.Ha lenne miből énis odajártam volna mert az első a gyermekem egészsége!

Mostmár kénytelen vagyok privátra menni hogy ne legyen szövődménye és legyen a Kislányomnak egy egészséges anyukája.

Nem ugyan ahhoz a dokihoz.megyek privát!Eszem ágában sincs!

És igen a doki a hibás!Én nemtudom mikor kell kiszedni a varratokat ő ezt tanulta ezért fizetik.De ha meghal valaki a nemtörődömségük miatt akkor persze mossák kezeiket.

Azért köszönöm mindenkinek a választ!

Sajnos javulás nincs azóta sem.:-(

2012. júl. 10. 23:10
 26/61 A kérdező kommentje:
Ja....még annyit hogy itt a szülészorvosok küzül aki a legkevesebbet KÉRI (mert megszabjá) az 60-70nél kezdődik!
2012. júl. 10. 23:15
 27/61 anonim ***** válasza:

egyébként mi van veled? mikor mész vissza a dokihoz?

saját orvosról: fogadot doki, aki csupán NEM vett észre egy toxémiát, ami miatt a lányom koraszülött lett két hónappal, én meg majdnem az örzőben maradtam.

kedves kérdező, egyáltalán nem tehetsz semmiről, az ilyeneket hagyd figyelmen kívűl!!! az orvosoknak hála pénz nélkül is el kellene látni a munkájukat!

2012. júl. 10. 23:44
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hibás, kérdező! Mindannyian nem kevés egészségbiztosítási járulékot fizetünk, és nem mi tehetünk arról, hogy kis hazánkban az orvosok és egészségügyben dolgozók fizetése nevetséges összeg! Ha én nem végzem el a munkámat, akkor szépen kirúgnak és pont. Ha rosszul végzem el, akkor felelősségre vonnak, majd kirúgnak és pont. Nem kapok senkitől plusz pénzt feketén, számla nélkül, mégis becsületesen dolgozom. Ezért tehetnek meg ilyet ma Magyarországon, mert itt az emberek abba nőttek bele, hogy - atyavilág - kötelességüknek érzik a hálapénzt!!! Itt kezdődik a probléma! És pontosan az ilyen borítékot adók miatt nem látják el egyes - orvosi esküvel doktoráló - orvosok rendesen azokat, akik nem tehetik meg, hogy adjanak! Vagyis: kedves vádaskodó hozzászólók, úgy is mondhatjuk, hogy közvetve éppen ti juttattátok ide a kérdezőt, ahol most van! Hát akkor bocsánat - írom én is - , de ez kikívánkozott belőlem!

Nagyon sajnállak, kérdező, és mihamarabbi szövődménymentes gyógyulást kívánok Neked! Én nem is tudom, hogyan vészelnék át egy ilyen helyzetet, tarts ki!

2012. júl. 10. 23:47
 29/61 anonim ***** válasza:
100%

Az elég ostoba aki úgy gondolja pénzen biztonságot vesz.

Rokonunknak volt fizetett dokija , 38 héten mentő vitte be szülni , de a fogadott doki nem volt bent,senki nem nyúlt hozzá, mire beért és sürgősségi császár lett addigra súlyos oxigén hiány lépett fel és súlyos értelmi fogyatékos lett a kislány.

Amíg szülés előtt bent feküdtem 3 hetet ,sok mindent láttam.A fogadott dokikra fél napokat vártak a kismamák -mert műt mert kezel mert rendel- a folyosón,ez a legkevesebb ,más ügyeletes nem láthatta el, nem az Ő felelőssége!!! Míg én 24 órás kórházi felügyelet alatt voltam addig más fogadott dokival bejárt naponta olyan áramlási uh-al amivel a kórházból nem tehette volna ki a lábát !!! Ügyeletes orvos ilyen kismamát nem enged el !

Nagyon sok a példa hogy a fogadott doki pont fordítva sűl el.

Nem a pénzt sajnálom.

Szülésznőt fogadtam aki ismeri a dokikat és kiáll az érdekemben ,bármivel fordulhatok hozzá és utólag adtam amennyit gondoltam. Tudta hogy hasson az orvosra ismeri a belső rendet és érdeke hogy rendben legyen minden !!!

2012. júl. 11. 01:12
 30/61 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem két császárom volt, fogadott dokival (mindkét gyerkőcömnél ugyanaz az orvos). Az eső császár után minden rendben volt. Egy hét után szedte ki a varratot, mert én is 90 kg voltam, és azt mondta, hogy a vastag zsírréteg miatt kell ennyit várni. A szobatársam (ugyanannál a dokinál), 45 kg-os, neki a 4. napon kiszedték. Nem is volt baj egyikőnknél se. A második császár után mondta, hogy majd két hét után veszi ki a varratot. Nagyot néztem, erre ő, a vastag zsírréteg..., meg hát második császár. A 10 napon felhívtam, hogy szedje ki a varratomat, mert megőrülök annyira fáj, "Jaj, ne haragudjon, de síelni vagyok!" Basszus, ezért kellett volna 2 hetet várnom??? Végül a háziorvosom (aki egyébként sebész) kiszedte, mert már totál bele volt nőve a sebbe, és be is gyulladt körülötte, meg levedzett is egy kicsit. Én nagyon ajánlom neked a hydrogén peroxid folyadékot(gyógyszertári, recept nélküli kb. 300 ft egy üveggel, és addig pezseg a sebeden amíg nem forr össze, nekem ez hozta helyre.

2012. júl. 11. 06:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!