Császáros hegszétválás másfél év után? Járt már így valaki?
Hát mit ne mondjak, szép kis vita kerekedett is, de az utolsó válaszoló viszi a pálmát... S***fej vagy, már boccs! Miért hősködés az, ha valaki nem fogad magán dokit? Hm? Hm? Ez régen nem volt divat, csak mostanában vált azzá, még is megszülettek a gyerekek, és élnek, virulnak... Nekem sem volt fogadott dokim, SZTK-s rendelésre jártam, és JOBB!!!!! ellátást kaptam, mint aki magándokihoz járt. Lelkiismeretesen minden vizsgálatra elküldött, olyanra is ami nem volt kötelező, de én szerettem volna... Soha egy Ft-ot nem fogadott el tőlem. Nem nála szültem, hanem ÜGYELETES orvosnál, aki egy tündérien aranyos doktornő volt, és képzeld, 1 FT-OT SEM VÁRT EL A MUNKÁJÁÉRT CSERÉBE! Ez a dolguk, ezért fizetik őket, ezért fizetjük mi a TB-t!!!! Nekem talán adnak a munkahelyemen borravalót, ha egy extra tételt elkönyvelek, vagy a CBA-ban a pénztárosnak ha egy drágább bort ad el, vagy akár hol máshol kap az ember hálapénzt, mert elvégezte a dolgát? NEM! MERT KAP FIZETÉST! A baba, és anya egészsége nem azon múlik, hogy magánra járok-e vagy sem...
Kedves kérdező! Nekem 13 hónapja volt császárom, 5. napon volt varratszedésem, és már alig látszik a sebem. Szerintem a gond nálad a 3. napi varratszedés lehetett, illetve akár a szervezeted is kilökhette a varratot, ahogy írtad is, hogy kiesett egy 10cm-es darab. Nem feltétlenül az orvos hibája (nem védeni akarom), de az már az ő hibája, hogy az előző szétválásoknál nem figyelt jobban oda rád! Remélem minden rendben lesz Veled!
Aki azt hiszi hogy pénzen megveheti a biztonságát azért olyan indulatos mert tudja hogy nincs igaza.Csak addig vagy érdekes amíg jobb ajánlat nem jön, ha fizetsz 200 000 ezret de kap egy családi nyaralást a bahamákra egy gyógyszer cégtől ,szerinted mennyit fogsz érni???Lesz választott orvosod és senki hozzád nem nyúl ,miközben a dokid nyaral.
Ha egy orvos becsületes akkor + pénz nélkül is az.
Én sztk-ban is megkaptam azt a figyelmet amit elvártam. Pedig van magán rendelése,de soha nem hangzott el hogy ezt vagy azt nem tesz meg menjek el magánba !!!
Ez emberség és hivatás tudat kérdése,azért vagy olyan hangos mert ezt nem vásárolhatod meg a pénzeden !!!
Na akkor ott kezdeném hogy én nem pontoztam senkit!
Nem vitát szerettem volna ebből.Az hogy így írsz "kedves" válaszoló csak saját magadat minősíted!Ennyi!Amikor azt írtam hogy tényleg én vagyok a hibás?Odaírtam azt is hogy én(is) de gondolom elkerülte a figyelmedet.Szerintem ahhoz meg senkinek semmi köze az ég világon hogy ki fizet és ki nem a dokinak.Pont ezért lett elcseszve a magyar egészségügy!
Hogy most van e pénz privát dokira?Sajnos meg kell húzni magunkat hogy legyen...de ez.nagyon nem jókor jött.Mivel kénytelen vagyok fizetni azért hogy bele ne dögöljek ebbe az egészbe.Szeretném látni ahogy felnő a Kislányom.
Jó lenne elkerülni a műtétet de majd holnap.kiderül mit mond a doki.
Mivel nem vagyok orvos nemtudtam hogy mikor kell kivenni a varratokat ezért nem gondolod komolyan hogy kérdőre vonok egy orvost hogy nehogy már kiszedje mert ezt nem most kell.Én jeleztem hogy vissza tudok menni varratszedésre.Mégis kiszedte.
Inkább visszamentem volna később.mint most azon agyaljak hogy mi lesz,ki vigyáz a Kislányomra,kire hagyjam,ha többször kell visszajárnom...miből?
Amíg nem jár senki a cipőmben addig egy szava sem lehet!És igen...igaza volt annak aki azt írta hogy renetegszer az sztks,ügyeletes többet ér mint a fogadott!
Amúgy nem fogok perelni...nincs kedvem,sem pénzem ehhez a huzavonához.Mit érek vele?Én csak egészséget szeretnék...semmi mást!És ez évekig eltarthat.
Köszönöm szépen Nektek a jókívánságokat!Nagyon aranyosak vagytok!
De kérlek ne vitázzatok a "kedves válaszolóval" vegyétek figyelmen kívül majd megnyugszik!Mára már megtanultam hogy ezen az oldalon hogy kell kezelni az ilyen embereket.
Holnap jelentkezem!Köszi Nektek!
Jobbulást! Drukkolok neked, hogy elkerüld az újabb műtétet!
Én vagyok, akinek kijött egy darab a lyukon, de nem lett gondom.
Sziasztok!
Köszi szépen hogy drukkoltatok és gondoltatok rám!
Akkor ott kezdem hogy nem kell műtét!:-)
Le a kalappal a doki előtt!
Megnézte,részletesen.Pont ellenkezőleg kell kezelnem mint ahogy a másik doki.mondta.Hagyni kell levegőzni és ha hiszitek hanem Bephanten Plusszal kell kennem a lyukba is.:-0
Hétfőre hívott vissza a kórházba kontrollra.Ha addig nem húzódik össze akkor rak a lyukba valami borsavport ami összehúzza.Ha ez sem akkor a lyukről körbe lenyisszant egy vékony darabot és összehuzatja 2öltéssel.Amit a 5-6.napon vesz ki és még bentmaradni sem kell vele.
Most komolyan a másik doki műtött volna mikor nem.kell?Áhhh....
Rákszűrést is csinált,fog.gátlót is írt fel(sose szedtem),megvizsgált részletesen 40percig voltam bent és 5000ft kért.Sztem igazán reális ár.Örülök hogy hozzá mentem.
Nektek pedig köszönök mindent!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!