Császáros hegszétválás másfél év után? Járt már így valaki?
Szia!
Azta, ez nem semmi. Képes lett volna az a sz...láda újra műteni. Hihetetlen! Nagyon-nagyon örülök, hogy így megoldható a probléma, és hogy találtál egy normális orvost, aki felelősségteljesen elvállal. Gondolj bele, hogy ha tényleg akkora probléma lenne a sebeddel, akkor ez az orvos hozzád sem nyúlt volna, nehogy később esetleg őt is elővegyék, ha ne adja Isten baj történne.
Akkor tuti, hogy nincs nagy baj! Remélem megnyugodtál!!! Biztos nem lesz kellemes dolog ez a beavatkozás sem, de legalább szépen meg fogja csinálni.
És -bár én voltam az egyik olyan válaszoló, aki jót írt a magán orvosokról saját tapasztalat alapján- 5000,- forint nem volt sok, sőőőőttt!
Örülök, hogy jól végződött a sztori. Lehet, hogy alapos munkát végez, ami a sebet illeti, de a fogamzásgátló felírásánál, háát nekem lennének aggályaim. Vérvétel nélkül egy lelkiismeretes orvos nem ír fel tablettát, ha még sosem szedtél.
Szóval én nem lennék biztos benne, hogy olyan hű, de szuper orvoshoz kerültél.
Bár én magán doki párti vagyok, ahogy leírtam már valahol az elején is, csupán tapasztalatból. Megtehettem mindig is, bár tudtam volna máshova is rakni azt a pénzt. De nem ítélkezem azok fölött, akik esetleg máshogy gondolkodnak. Van egy mondás kedves kekeckedő válaszoló: Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.
A lényeg, hogy a kérdezőnek remélhetőleg tudnak segíteni, és minden rendben lesz.
Egy valamit azért tényleg gondolj végig. Igaza volt az egyik válaszolónak, hogy fogamzásgátlót -ha most kezded el szedni először életedben- egy teljes vérképvizsgálat után szoktak felírni. Esetleg pendítsd meg az orvosnak, hogy csináltasson egyet, hogy Te is végleg megnyugodj, hogy minden rendben van, és elkezdhesd szedni.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat és a jókívánságokat!
Mivel most belekényszerültem abba hogy fizessek kénytelen voltam megtenni.Terhesgondozáskor egy olyan orvoshoz jártam akiben szintén megbíztam.Róla rosszat sosem hallottam.Mivel nálunk nincs kórház ezért a szomszéd városból van egy orvos ide kirendelve és minden hónapban ugyan az az orvos jön.Végülis ugyan úgy jártam mintha pribát mennék csak nem kellett fizetni érte.Remélem így kielégítettem a kötekedők válaszát!
Erről nem is tudtam hogy vérvétel is kell a fogamzásgátló felírásához.Nekem ez teljesen új.Hétfőn ha megyek kontrollra rá is kérdezek.Ez miért szükséges tudja valaki?
Köszönök szépen mégegyszer mindenkinek mindent!
Picit megnyugodtam igen hogy nem kell senkire bíznom a lányom 1hétig.
Ahogy észreveszem tegnap óta kisebb lett a lyuk...talán ennyivel megúszom.Hétfőig még van ideje.Aztán megkeresem a dokit és megmondja hogyan tovább!
Minden jót nektek!
Majd még megírom hogy alakultak a dolgok ha esetleg kíváncsiak lesztek rá:-)
A vérvétel azért szükséges, hogy kiszűrjék a rejtett betegségeket, mert a fogamzásgátló sok olyan összetevőt tartalmaz, amik előhozhatják.
Pl. visszérhajlam, trombózis, vérrög, májkárosodás...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!