Császáros hegszétválás másfél év után? Járt már így valaki?
Nem,nem volt fogadott dokim!De szerintem egy orvosnak az a dolga hogy megcsinálja a dolgát nem pedig azt lesse mikor nyitom ki a pénztárcámat.
Ha úgy viselkedik holnap szépen be is olvasok neki és megmondom hogy innen megyek feljebb is.....
Ne haragúdjon a világ aki nem ad ki 100ezreket azért mert ott sincs szülésnél azt nem kell ellátni?2és fél napig vajúdtam mire berontott a főorvos hogy vigyenek már császározni mert nem élem túl.:-(
Ez a magyar egészségügy!!!
Sajnálom.:(
(off: a fogadott dokiról hasonló véleménnyel vagyok, nem is azért kérdeztem, hogy okoljalak azért, mert nem az volt. Csak kíváncsi voltam).
Sziasztok!
Tegnap bent voltam a kórházban.Amilyen szerencsém volt pont kifogtam azt a dokit akinél szültem.:-(
Ha péntekig nem húzódik össze akkor sajnos újra fel kell nyitni.A doki szavaival élve"ez ugyan olyan mint a császár csak itt nem veszünk ki gyereket"
Megkérdezte hogy MOST jött e ki varratdarab a lyukból?Ezzel a mosttal elárulta hogy emlékszik hogy 2x szétnyílt a hegem és akkor távozott egy 10centis varratdarab.
Semmit nem csinált azon kívül hogy megnyomkodta.Annyit mondott itthon kezeljem,fertőtlenítsem és kötözzem ha péntekig nincs változás akkor műtét.Ami 1hét kórház.Na most hova rakom a másfél éves Kislányom?
Az még hozzátartozik hogy még egy papírt sem írt hogy ott jártam....semmit.Nekem ez nagon bűzlik.Ha nem lesz jobb nem sztkra fogok visszamenni hanem privát dokihoz kénytelen leszek mert itt nagyon szarnak az ember fejére.Ja és még annyit mondott ha valami gond van akkor őt keressem.Miért is?
És még annyit ha egy csepp vér jönne vagy belázasodok akkor egyszerre menjek és vigyem a kórházi csomagot is.
Mindez másfél év után!
Ez hihetetlen!!!!
Ez a magyar egészségügy!!!!
Nagyon sajnalom ami veled tortent/tortenik. Remelem pentekig rendbejossz es nem kell muteni.
Es hat igen...ilyen a magyar egeszsegugy...sajnos! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!