Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti egyből felveszitek/felvetté...

Ti egyből felveszitek/felvettétek a babátokat a kiságyból mikor sírt?

Figyelt kérdés
Most 2 hetes, és úgy sajnálom mikor sír a kiságyában, ezért mindig ki szoktam venni megpuszilgatom, simizem. Jó ez így? Első babám.

2012. máj. 31. 09:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
Jó persze . a sírni hagyás sose célravezető azzal hogy sír valamit jelez. nálad megnyugszik .
2012. máj. 31. 10:00
 2/35 anonim ***** válasza:
90%
Persze, ez így jó! Én is így csináltam.
2012. máj. 31. 10:00
 3/35 anonim ***** válasza:
41%
Rá fog kapni. Először csak hajolj oda, simogasd, dúdolj neki, hátha megnyugszik. Persze ha nem nyugszik meg ettől, akkor vedd ki és úgy keresd meg a sírás okát, nem kell sírni hagyni. Viszont ha rögtön első nyekkenésre felkapod, akkor később sokat fogsz kínlódni ez miatt. Hamar rákapnak a picik a felkapkodásra.
2012. máj. 31. 10:01
 4/35 anonim ***** válasza:
88%
Én is csinálom,az enyém már 3 hónapos de még mindig így csinálom.
2012. máj. 31. 10:02
 5/35 anonim ***** válasza:
59%
Először elég ha odahajolsz és beszélsz hozzá, vagy a kiságyában megsimized, sokszor már attól is megnyugszik. Jobb így, mint rögtön felkapni, mert akkor hónapok múlva már akármit csinálsz vele semmi nem fog számítani csak hogy felvedd, nehéz dolgod lesz.
2012. máj. 31. 10:05
 6/35 anonim ***** válasza:
58%
Az elsőnél én is mindig kikaptam. Meg is van az eredménye, most is 'ugráltat'. A 2. gyereknél vártam egy kicsit. Ő most 14 hós és mindent kivár, türelmes. A 3. baba 3 hós. Nem sír, csak ha nagyon álmos. Ha éhes, akkor nyekereg. És nagyon türelmes. Szerintem az arany középút a legjobb.
2012. máj. 31. 10:07
 7/35 anonim ***** válasza:
89%

Valahogy meg kell vigasztalni, mert ha sokat sír, telekiabálja a pocakját levegővel és ki is fárad benne!

Szerintem ilyen pici baba nem tud hisztizni, azért sír, mert valamire/Valakire szüksége van :))

Gratulálok Hozzá, jó babázást! :)

2012. máj. 31. 10:20
 8/35 Kerria ***** válasza:
89%
3 hónapos koráig mindig szinte azonnal kivettem. 3 hónapos kora után ha tudtam, nem lehet ok a sírásra (éhség, pelus, alvás), akkor hagytam egy kicsit és nem is rögtön felvettem, hanem elkezdtem beszélgetni vele, megsimogatni. Ma már csak akkor sír, ha baj van...nem lett elkapatva
2012. máj. 31. 10:22
 9/35 anonim ***** válasza:
88%

én mindig felvettem ha sírt, nem azért mert sajnáltam, hanem mert így éreztem helyesnek, ha hívott akkor mentem. ő még csak így tud jelezni, hogy valami nem jó!

most 2,5 ves a fiam, egyáltalán nincs elkényeztetve, eljátszik magában 1-2 órát is ha dolgom van :)

2012. máj. 31. 10:28
 10/35 anonim ***** válasza:
64%

Ha nappal sír, mindig felveszem. Evés után általában unatkozik, ilyenkor szokott már picit nézelődni, járkálok vele, olvasok neki (tudom, még nem érti, de a hangomat szereti hallgatni), vagy csak elmesélem neki, hogy mit tervezek aznapra, néha zenét hallgatunk. Éjszaka nem veszem fel mindig, olyankor azt szoktuk csinálni, hogy ha minden oké (pelus, evés, ivás) akkor 2 percet hagyjuk, ha ezután is sír, akkor felveszem, de másfél perc alatt abba szokta hagyni, és már alszik is... Ha csak nyüszizik picit, akkor hagyom, ilyenkor általában félálomban van, mert mosolyog közben és már REM-mozog a kis szeme. :)

3 hetes a manónk

2012. máj. 31. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!