Mennyit hagyjátok sirni mielőtt felveszitek?
Lerakom sir, felveszem semmi baja...! Tegnap még a babakocsiból is ki kellett vennem mert nem hagyta abba...! ÉS semmi baja nincs. Délutánra rettentő nyügös lesz, mert nem alszik, mert nem tartom a kezembe...! Dehát nem lehetek állandóan mellette...!:(
Menniyt hagyjam sirni? Mit csináljak vele? Ugy sajnálom...de nem lehet allandóan a kezembe!
AMugy 4 hetes lesz vasárnap
Én sem hagytam sírni soha, max. ha épp akkor kezdte, amikor wc-n voltam.
'Dehát nem lehetek állandóan mellette...!' Erre csak annyit írnék még, hogy még nagyon sokáig állandóan mellette kell lenned. :))
Ennyi idősen semennyit. Pedig rengeteget sírt, de még úgy is, ha felvettük, ölben volt: a hasa fájt, vagy valami baja volt. Nem vagyok egy sírni hagyni párti, a párom lett volna az, de én mondtam neki, hogy amíg nem vagyok 101%-ban meggyőződve/meggyőzve arról, hogy ez hiszti, addig nem fogom sírni hagyni. Ez pedig kb. 10 hónaposan következett be. De a babakocsiból a mai napig nem veszem ki, ha végigüvölti az utat akkor sem. De ez már a nyavajgás kategória.
Mikor icipici volt, a sétára indulás volt egy nagy üvöltés, utálta a beöltöztetést. A kocsiban még egy perc üvöltés, aztán mint akit elvágtak, aludt. Most fordítva van: az első egy óra ok, aztán mint akit nyúznak... ilyenkor hagyom sírni, esetleg adok neki valami lefogalnivalót, de általában laza mozdulattal dobja ki a kocsiból... na ez hiszti.
De ami nálatok van... 4 hetes baba még nem hisztizik. Ha a kezedben nyugszik meg, akkor "sajnos" ő olyan, hogy anya kell neki. Nem vagyok a magamrakötős módszer híve, mert nekünk nem jött be, de ismerek több olyan babát, aki tényleg csak így aludt, vagy tudott megnyugodni. Szerintem ez babafüggő. Lehet, hogy a következő gyerkőcnél nekem is ezt kell majd alkalmaznom.
4 hetes????? Ennyi idősen még totális a szimbiózis, egy másodpercre sem hagynám sírni.
Pár hónap múlva (fél éves kor után), már lehet, nem hajítanék el mindent a kezemből, hogy azonnal felvehessem, hanem befejezném, amit elkezdtem, közben beszélnék hozzá....de akkor sem állnék stopperrel mellette, hogy akkor most 5 percig nem veszem fel.
Egy hónapja még egy test, egy lélek voltatok, miért várod, hogy már most jól ellegyen a testközelséged nélkül?
Vegyél hordozókendőt, és kösd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!