Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ronthattam el?

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
11 hónaposak leszünk jövőhéten, s két hete, mindha nem is mondanám neki a tiltó szavakat, (nem, nem szabad, ne bántsd...)nem hallgat rám. Már próbáltam kicsi kézre ütéssel is, akkor elpityeredik, de pár perc múlva, amikor eszébe jut, újra kezdi csintalankodását (kályházik, kukázik, szekrényeket nyitogat). Már most próbálgatja határait, s legyek türelemmel!
2012. máj. 28. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tiltó szavak helyett inkább azt mondd neki mit szabad.Az is érdekes lesz számára és azt fogja csinálni...A Japánok így nevelik a gyerekeiket!"Nem szabad" helyett azt mondják a gyereknek, hogy mit szabad!:)Sok sikert!
2012. máj. 28. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem még van h a 3 évesen is úgy csinál, minta süket lenne.... :)))szóval igen, hosszú még az út......Türelem, magneb6.
2012. máj. 28. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Na, le is pontoztak, mert azt írtam, hogy ne üssön egy 11 HÓNAPOST. Remélem nagyobb örömöd nincs is...
2012. máj. 28. 17:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam majdnem 7 éves és még most is olyan sokszor mintha a fülén ülne!
2012. jún. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!