Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik azt állítják, hogy egész...

Akik azt állítják, hogy egész napjukat elveszi a gyerek (ek) kel való foglakozás, azok nemcsak takaróznak ezzel, hogy ne kelljen beleszakadni a háztartásba?

Figyelt kérdés

Úgy értem, egyszerűbb este azt mondani Apunak, hogy nem tudtam semmit csinálni, mert egész nap nyűgös volt a gyerek, nem tudtam mellette semmi mással sem foglalkozni. Pedig, ha igazán akarta volna,akkor tudott volna haladni a házimunkával, csakhát valamit mondani kell, hogy miért nincs vacsora, miért van kupi, stb...

Nem kötözködés, csak én úgy látom, hogy sokaknál túl könnyen elmegy minden nap, nem tudom, hogy tolerálják ezt a férjek (az enyém x idő után megkérdezné, hogyhogy ennyire nem volt időd semmire, mit kéne máshogy csinálni)

2012. máj. 22. 22:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Biztosan vannak olyan lusta nők, akik kifogásként hasznaljak ezt a dolgot, hogy saját henyeségüket magyarázhassák valamivel, azonban el kell hinned, hogy minden gyereknek van olyan napja, rosszabb esetben olyan időszaka, amikor annyira ragaszkodnak az anya jelenlétéhez, hogy valóban semmit nem lehet mellettük csinálni. Örülj neki, hogy a te gyereked nem ilyen, de egészen biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb te is megtapasztalod, milyen az, amikor a wc- re sem tudsz kimenni a baba sírásától nyugodtan!
2013. márc. 14. 08:15
 62/65 anonim ***** válasza:
55%

Őszintén bevallom, nem olvastam el az összes hozzászólást, csak az utolsó 2 oldalt, de már megint nem értem, miért kell ennyire ellenségesnek lenni! Nekem is van egy kis időm 5 gyerek mellett és a vállalkozásom mellett arra, hogy válaszoljak néhány kérdésre (esetleg kérdezzek), ennyi kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van! Pont erről szólt a kérdés is, hogy a gyerekek mellett is jut-e idő másra? Igen, jut, amire az ember akarja! És még annyit, hogy bárki vállalhat sok gyereket, de aki valóban meg is teszi, és még másra is jut ideje a gyerekek mellett, azt nem kell a sárba döngölni! A másik 5 gyerekes anyuka

(Volt egy gyanúm, hogy te vagy az, de már régen nem "találkoztunk", hiányoltalak is. Örülök, hogy jól vagytok!)

2013. márc. 14. 08:15
 63/65 anonim ***** válasza:

61-es! Igazad van teljesen, de csodálkoznék, ha a kérdező még sosem tapasztalt volna ilyet 5 gyerek mellett...

62-es voltam.

2013. márc. 14. 08:16
 64/65 anonim ***** válasza:
Fröcsög a nyál,vigyázzatok!
2013. márc. 14. 08:17
 65/65 anonim ***** válasza:
sztem mindegy gyereknek vannak jobb és rosszabb napjai... van, mikor egész nap nem alszik, ölben akar lenni, nem lehet semmit se csinálni tőle. meg van, mikor lehetne.. és olyan is van, hogy az embernek semmi ereje nincs mosogatni és otthagyja a fenébe, na és? egy anyuka is emberből van, nem egy robot. néha jár a pihenés neki is. hála istennek, ha én "lusta" vagyok és nem csinálok semmit, nem kell titkolóznom és takaróznom a gyerekkel.. egyszerűen megmondom neki, hogy nem bírtam rávenni magam. és ő olyankor segít nekem. sztem ez a normális. amúgy meg lehet, hogy nekem van szerencsém, de ő azért aggódik inkább, hogy állandóan hajtom magam.
2013. márc. 14. 09:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!