Akik azt állítják, hogy egész napjukat elveszi a gyerek (ek) kel való foglakozás, azok nemcsak takaróznak ezzel, hogy ne kelljen beleszakadni a háztartásba?
Úgy értem, egyszerűbb este azt mondani Apunak, hogy nem tudtam semmit csinálni, mert egész nap nyűgös volt a gyerek, nem tudtam mellette semmi mással sem foglalkozni. Pedig, ha igazán akarta volna,akkor tudott volna haladni a házimunkával, csakhát valamit mondani kell, hogy miért nincs vacsora, miért van kupi, stb...
Nem kötözködés, csak én úgy látom, hogy sokaknál túl könnyen elmegy minden nap, nem tudom, hogy tolerálják ezt a férjek (az enyém x idő után megkérdezné, hogyhogy ennyire nem volt időd semmire, mit kéne máshogy csinálni)
Őszintén bevallom, nem olvastam el az összes hozzászólást, csak az utolsó 2 oldalt, de már megint nem értem, miért kell ennyire ellenségesnek lenni! Nekem is van egy kis időm 5 gyerek mellett és a vállalkozásom mellett arra, hogy válaszoljak néhány kérdésre (esetleg kérdezzek), ennyi kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van! Pont erről szólt a kérdés is, hogy a gyerekek mellett is jut-e idő másra? Igen, jut, amire az ember akarja! És még annyit, hogy bárki vállalhat sok gyereket, de aki valóban meg is teszi, és még másra is jut ideje a gyerekek mellett, azt nem kell a sárba döngölni! A másik 5 gyerekes anyuka
(Volt egy gyanúm, hogy te vagy az, de már régen nem "találkoztunk", hiányoltalak is. Örülök, hogy jól vagytok!)
61-es! Igazad van teljesen, de csodálkoznék, ha a kérdező még sosem tapasztalt volna ilyet 5 gyerek mellett...
62-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!