Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik azt állítják, hogy egész...

Akik azt állítják, hogy egész napjukat elveszi a gyerek (ek) kel való foglakozás, azok nemcsak takaróznak ezzel, hogy ne kelljen beleszakadni a háztartásba?

Figyelt kérdés

Úgy értem, egyszerűbb este azt mondani Apunak, hogy nem tudtam semmit csinálni, mert egész nap nyűgös volt a gyerek, nem tudtam mellette semmi mással sem foglalkozni. Pedig, ha igazán akarta volna,akkor tudott volna haladni a házimunkával, csakhát valamit mondani kell, hogy miért nincs vacsora, miért van kupi, stb...

Nem kötözködés, csak én úgy látom, hogy sokaknál túl könnyen elmegy minden nap, nem tudom, hogy tolerálják ezt a férjek (az enyém x idő után megkérdezné, hogyhogy ennyire nem volt időd semmire, mit kéne máshogy csinálni)

2012. máj. 22. 22:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
57%
előző vagyok...szóval olyan bomba feleség, aki csak úgy pattog az ágyban, egy igazi Istennő, de az sem számít neki, ha este többször kell felkelni a baba miatt....na ilyen nincs. Ha valaki azt mondja, ő ilyen, akkor magának is hazudik...de ha valóban állítja, akkor le a kalappal előtte. Amúgy meg a minden nap lusta nőkről megvan az én véleményem is, mert olyan sincs, hogy minden nap rossz.
2013. márc. 13. 15:57
 42/65 anonim ***** válasza:
Ja! Most látom, hogy ez egy régi kérdés! Mindegy, hátha valaki olvassa!
2013. márc. 13. 15:59
 43/65 anonim ***** válasza:
Nekem pl egy nap egy szobát van időm kitakarítani. Szóval vagy a szobák, vagy a konyha, vagy a fürdő wc. Mire végeznék a másodikkal, az első rész már megint kupis. Ilyenkor elkeseredek és néha nem csinálok semmit. Ha mást nem hétvégén úgyis látja az apuka, hogy milyen egész nap a gyerekkel.
2013. márc. 13. 16:16
 44/65 anonim ***** válasza:
0%

Örülök, hogy felvázoltad az életszínvonaladat, kérdező!

Öt gyerek ...aha...

2013. márc. 13. 16:19
 45/65 anonim ***** válasza:
A gyerekek valóban el tudják venni az ember teljes napját! Az már csak igényesség és rátermettség kérdése, hogy emellett az ember ne hanyagolja el a háztartást, és egyéb teendőit. Szerintem minden megoldható, csak akarni kell! 5 gyermekes anyuka
2013. márc. 13. 17:07
 46/65 anonim ***** válasza:
Csak most látom, hogy neked is 5 gyereked van! Gratulálok! Utolsó
2013. márc. 13. 17:12
 47/65 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, a tieid mekkorák? (Megint én voltam.)
2013. márc. 13. 17:13
 48/65 anonim ***** válasza:
0%
NEM FOGJA MEGMONDANI, hogy hány évesek a gyerekei, mivel nincsenek neki...
2013. márc. 13. 17:36
 49/65 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk időnként szalad a lakás és soha nincs múzeumi rend mert nem szeretem ,nekem a lakás legyen tiszta de otthonos.Ne álljon a frász a gyerekbe ha le akar feküdni,nehogy összegyűrődjön az ágytakaró pl... a kényelem a fontos.

És lehet hogy a kérdezőnek semmi dolga nincs , de Én pl bedolgozom 2 helyre ,itthonról és önkéntes vagyok egy alapítványnál.Éjszakáim erre mennek.Nekem ez ad elismerést nem az hogy mekkora f@sza háziasszony vagyok.

2013. márc. 13. 17:42
 50/65 anonim ***** válasza:
83%

Úr Isten! Szerintem meg tök gáz, ha Apunak be kell számolni, hogy miért nincs elmosogatva, vagy miért van kupi.

Apucinak is van két kezecskéje, nyugodtan elmosogathat ő is, meg segíthet. Állítom a munkahelyemen több szabadidőm volt mint itthon.

Szerencsére nálunk nincs ilyen, a férjem is elmosogat, sőt, főzni is szokott. És soha nem kért számon tőlem semmit.

2013. márc. 13. 17:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!