Akik azt állítják, hogy egész napjukat elveszi a gyerek (ek) kel való foglakozás, azok nemcsak takaróznak ezzel, hogy ne kelljen beleszakadni a háztartásba?
Úgy értem, egyszerűbb este azt mondani Apunak, hogy nem tudtam semmit csinálni, mert egész nap nyűgös volt a gyerek, nem tudtam mellette semmi mással sem foglalkozni. Pedig, ha igazán akarta volna,akkor tudott volna haladni a házimunkával, csakhát valamit mondani kell, hogy miért nincs vacsora, miért van kupi, stb...
Nem kötözködés, csak én úgy látom, hogy sokaknál túl könnyen elmegy minden nap, nem tudom, hogy tolerálják ezt a férjek (az enyém x idő után megkérdezné, hogyhogy ennyire nem volt időd semmire, mit kéne máshogy csinálni)
Örülök, hogy felvázoltad az életszínvonaladat, kérdező!
Öt gyerek ...aha...
Nálunk időnként szalad a lakás és soha nincs múzeumi rend mert nem szeretem ,nekem a lakás legyen tiszta de otthonos.Ne álljon a frász a gyerekbe ha le akar feküdni,nehogy összegyűrődjön az ágytakaró pl... a kényelem a fontos.
És lehet hogy a kérdezőnek semmi dolga nincs , de Én pl bedolgozom 2 helyre ,itthonról és önkéntes vagyok egy alapítványnál.Éjszakáim erre mennek.Nekem ez ad elismerést nem az hogy mekkora f@sza háziasszony vagyok.
Úr Isten! Szerintem meg tök gáz, ha Apunak be kell számolni, hogy miért nincs elmosogatva, vagy miért van kupi.
Apucinak is van két kezecskéje, nyugodtan elmosogathat ő is, meg segíthet. Állítom a munkahelyemen több szabadidőm volt mint itthon.
Szerencsére nálunk nincs ilyen, a férjem is elmosogat, sőt, főzni is szokott. És soha nem kért számon tőlem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!