A sógornőm felpofozta a hét hónapos lányom! Most mit tegyek?
Ma délután anyóséknál voltunk, ott voltak sógornőmék is a két lányukkal (egy két éves és egy négy éves). Se az anyósommal, se a sógornőmmel nem vagyok túl jóban (nem tudták megbocsátani, hogy a kisebbik fiuk összejött egy olyan nővel, aki nem 300.000 forintot kereses havonta, csak 100.000-et). Az anyósom eddig is látványosan kivételezett a másik két unokával, ill. sóginővel, de nem foglalkoztam velük, úgy voltam vele, hogy ezt majd a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, amikor pár év múlva lesz egy unokája, aki ugyanúgy semmibe veszi őt.
A lényeg, hogy kint voltam a konyhában, hogy a kislányomnak megcsináljam az ebédet, mire odabentről a nappaliból éktelen gyereksírás hallatszott (a két éves unokahúg), és meg akartam nézni, mi történt. Amikor beléptem, a sógornőm éppen lekevert két igazán hatalmas pofont a hét hós lányomnak, és mintha mi sem történt volna, közölte velem, hogy igazán "megnevelhetném a kölyköm" mert az "elvette" az ő kislányának a játékát...
Őszintén szólva ott helyben kettétéptem volna a rib*ncot, de a kislányom (aki hét hónaposan nyilván nem kerget egy két évest, hogy elvegye annak játékát) annyira sírt, hogy felkaptam, elküldtem a francba a sóginőt, bevágódtam a kocsiba a picúrral, és eljöttem.
Most itthon ülök és ráz a zokogás, a kicsi nagy nehezen elaludt, de még mindig piros mindkét arca. A férjemnek elmondtam, mi történt, felhívta a bátyját, és megmondta neki, hogy legyen szíves ő megneveleni a büdös, tiszteletlen, folyton visító gyerekeit, valamint a feleségét, akit ha legközelebb meglát, eltöri a kezét.
Erre alig fél órája hívta a férjemet anyósom, és azt mondta neki, hogy bár ő nem látta, mi történt pontosan (fél méterre ült az eseményektől), de az Eszti teljesen kivan amiatt, amiket én "összehazudgálok róla".
Most teljesen kibuktam. AZ egy dolog, hogy ott rúgnak belém, ahol tudnak, de hogy egy csecsemőn!
És ráadásul ez a nő orvos! Nem egy faluvégi ittas asszonyka!
Bocsánat a panaszáradatért, itt ülök és ráz a zokogás... Mennyire maradhat meg ez a piciben? Mennyire lesz rá hatással? Az eset óta sokkal bújósabb, nyilván ez is a történtek miatt van. Mi a francot csináljak? Mégiscsak meg kellett volna vernem azt a szemét kurv*t...
én azért feljelenteném, legyen pár kellemetlen perce annak a szemétnek
és lehet át is mennék hozzá egy két hatalmas pofont kiosztani
hogy lehet ilyet csinálni?
Szegény baba
Biztos csak kivette a másiknak a kezéből a játékot, amikor az közel volt. Egy pici baba figyelmét felkeltik az új dolgok, meg szerette volna nézni. Erre a kétéves hisztiláda rázendített, és az észlény anyuka, ahelyett, hogy lefoglalta volna a kétéves relatíve nagy gyerekét, nekiáll csecsemőt verni.
De én az idióta két gyerekét is sajnálom. Ha ez a nő egy "idegen" csecsemőt sem átall megütni, biztosan kapnak a sajátjai is. Az ember a saját gyerekét üti meg először, csak aztán a másét... van ott is pofon bőven.
Miért nem tettetek feljelentést?? Kérjetek a körülményekre tekintettel hazugságvizsgálatot! Egyébként én egyszer kaptam egy kisebb pofont, és akkor beszakadt a dobhártyám, fajt is és nem is hallottam arra a fülemre hetekig. Vizsgálták a baba fülét?
Miért hagyjátok annyiban, miért hagyjátok, hogy egy ilyen rossz ember tette büntetlen maradjon?
Én a nagyihoz sem mennék soha többé. A nagyi primitív, nulla érzelmi intelligenciával rendelkezik, hogy ezt eltűri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!