Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A sógornőm felpofozta a hét...

A sógornőm felpofozta a hét hónapos lányom! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma délután anyóséknál voltunk, ott voltak sógornőmék is a két lányukkal (egy két éves és egy négy éves). Se az anyósommal, se a sógornőmmel nem vagyok túl jóban (nem tudták megbocsátani, hogy a kisebbik fiuk összejött egy olyan nővel, aki nem 300.000 forintot kereses havonta, csak 100.000-et). Az anyósom eddig is látványosan kivételezett a másik két unokával, ill. sóginővel, de nem foglalkoztam velük, úgy voltam vele, hogy ezt majd a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, amikor pár év múlva lesz egy unokája, aki ugyanúgy semmibe veszi őt.

A lényeg, hogy kint voltam a konyhában, hogy a kislányomnak megcsináljam az ebédet, mire odabentről a nappaliból éktelen gyereksírás hallatszott (a két éves unokahúg), és meg akartam nézni, mi történt. Amikor beléptem, a sógornőm éppen lekevert két igazán hatalmas pofont a hét hós lányomnak, és mintha mi sem történt volna, közölte velem, hogy igazán "megnevelhetném a kölyköm" mert az "elvette" az ő kislányának a játékát...

Őszintén szólva ott helyben kettétéptem volna a rib*ncot, de a kislányom (aki hét hónaposan nyilván nem kerget egy két évest, hogy elvegye annak játékát) annyira sírt, hogy felkaptam, elküldtem a francba a sóginőt, bevágódtam a kocsiba a picúrral, és eljöttem.

Most itthon ülök és ráz a zokogás, a kicsi nagy nehezen elaludt, de még mindig piros mindkét arca. A férjemnek elmondtam, mi történt, felhívta a bátyját, és megmondta neki, hogy legyen szíves ő megneveleni a büdös, tiszteletlen, folyton visító gyerekeit, valamint a feleségét, akit ha legközelebb meglát, eltöri a kezét.

Erre alig fél órája hívta a férjemet anyósom, és azt mondta neki, hogy bár ő nem látta, mi történt pontosan (fél méterre ült az eseményektől), de az Eszti teljesen kivan amiatt, amiket én "összehazudgálok róla".

Most teljesen kibuktam. AZ egy dolog, hogy ott rúgnak belém, ahol tudnak, de hogy egy csecsemőn!

És ráadásul ez a nő orvos! Nem egy faluvégi ittas asszonyka!

Bocsánat a panaszáradatért, itt ülök és ráz a zokogás... Mennyire maradhat meg ez a piciben? Mennyire lesz rá hatással? Az eset óta sokkal bújósabb, nyilván ez is a történtek miatt van. Mi a francot csináljak? Mégiscsak meg kellett volna vernem azt a szemét kurv*t...

2012. ápr. 30. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy felháborít a dolog, nem tudom, hogy képzeli, hogy csak úgy felpofoz egy ilyen kisgyereket, aki nyilván nem úgy vette el a játékot az ő gyerekétől, hogy azért pofon járjon...

De nyugodj meg, a kicsi nem fog se emlékezni rá, se baja nem lesz tőle. Valószínűleg érzi rajtad az idegességet, és azért sír annyira. Igazából olyan trauma nem érte, az ilyen picikék néha saját maguktól is elesnek/beütik magukat, szerencsére még "rugalmasak", semmi baj nem lesz. Ezzel persze nem azt mondom, hogy rendben van, hogy megverték, csak azt, hogy görcsöléssel és pánikolással ne ronts a dolgon, mert a gyerek szemében te adsz súlyt a történteknek.

Nyugodj meg, többet ne találkozzatok ezekkel az emberekkel, és felejtsd el a történteket. A kicsi fogadjunk, hogy már rég nem emlékszik rá. :)

Sok szerencsét nektek, és ne törődj ezzel a "családdal"!!

2012. máj. 1. 09:14
 32/74 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocsánat, a belilulást csak később olvastam. Mekkorát adott ez a gyereknek? :o

Jó nagyot kell ahhoz ütni, hogy ilyesmi történjen... Pff...

2012. máj. 1. 09:16
 33/74 anonim ***** válasza:
100%
Azt a mindenit...micsoda emberek vannak!Én többet egyikkel sem állnék szóba az tuti!Sajnálom,hogy ezen kellett átmennetek.
2012. máj. 1. 09:22
 34/74 anonim ***** válasza:
100%

Még be is lilult? Basszus nem normális ez a nő. Nos amit én tennék:

Lefotóznám a gyereket és ha valaki tud rá vigyázni pár órára otthagynám, ha nem akkor a fotóval a férjed elmegy az anyósodékhoz. Megmondjátok nekik, hogy a sógornőd most találkozott utoljára a gyerekkel, ha a közelébe megy akkor feljelentitek. Mondjátok, hogy voltatok dokinál aki látleletet vett és csak azért nem indított eljárást, mert a férjed ismeri és megkérte, hogy egyelőre ne legyen belőle rendőrségi ügy.

Viszont ti nem kívántok egy olyan nővel kapcsolatot tartani aki képes egyáltalán megütni egy 7 hónapos gyereket (pláne úgy, hogy nyoma maradjon).

Lehet, sőt valószínű tagadni fog meg hazugnak nevezni téged, de mind a ketten tudjátok, hogy mi történt. Mivel ő is pontosan tudja ezért tuti fenyegetőzik és stb. A legjobb az lenne, ha valahogy higgadtak tudnátok maradni. Elmondjátok neki, hogy nem érdekel titeket a szánalmas fenyegetőző hazugsága, nem akartok mást csak azt, hogy soha a büdös életbe ne kerüljön a szemetek elé.

A kislányodban maradandó dolog testi nem hiszem, hogy lesz, lelki elképzelhető, de szerintem ez max abban nyilvánul meg, hogy félni fog a nőtől esetleg az idegen nőktől (ami nem baj) nem éri nap, mint nap hasonló dolog így nem fog sérülni. Sőt nagy szerencséje van, hogy hozzátok született és ilyen normális szülei vannak akik szeretik őt!

2012. máj. 1. 09:26
 35/74 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez elkepeszto, hogy minden szedett vetett elmebajosnak orvosi diplomat adnak. Mar elnezest a kitoresemert.

Szerintem is a legjobb amit tehetsz, hogy soha tobbet nem mesz oda, nem latjatok egymast.

2012. máj. 1. 09:37
 36/74 anonim ***** válasza:
100%
A 34-es válaszolóval egyetértek. Fénykép, szégyellje csak magát mindkét nyomorult féreg... A sors majd megbünteti Őket, ne aggódj!
2012. máj. 1. 09:40
 37/74 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Tegnap óta látom már voltatok orvosnál is.Na szép mondhatom.

Nem látszott a pici arcán ujj nyom vagy bármi, amiből bizonyítható, hogy az a undorító nőszemély ütötte meg a gyereket???Én ezek után bármit megtennék, hogy tönkre tegyem az életét..Az biztos, hogy ha rajtam múlna, akkor földön futó lenne, mert milyen orvos az ilyen??Remélem nem gyerek orvos, mert az lenne még a pláne a dologban..na mindegy.Én még mindig azt mondom, hogy fel kellett volna jelenteni, hisz látlelet is van már!!!Ez annyira felháborít, hogy remegek..Ha ez így mind nem járható, akkor én tuti egy olyan helyen ahol senki nem hall, és nem is lát bucira verném a fejét egy telefonkönyvvel!!!Az Őrsön ez be vált módszer, mert rajtad nem lesz nyom, hogy bizonyítani tudja, hogy te verted meg!!!

De az tuti, hogy többet NEM kell velük kommunikálni.Húzzák a f@szukra a nagy értelmiségüket...látszik mennyit ér a sok fizetés és a sok tanulás...Az emberek lekezelők, és azt hiszik bármit megtehetnek!!(Tisztelet a kivételnek)

Ja és még mind ezek után rád kenné az egészet..Arról nem is beszélve, hogy orvosként igazán tudhatná, hogy fejlődik egy gyerek..na hát 7 hónaposan az nem vesz el semmit tudatosan, ellenben az ő kölykével..Egyébként a többi családtag, hogy áll a dologhoz ha megkérdezhetem?

2012. máj. 1. 09:45
 38/74 anonim ***** válasza:
100%

Ez felháborító!!!

A férjem véleménye: én agyonütöttem volna...

Nekem se jó a viszonyom anyóssal, de ez...

Mi van azóta a picivel? mit döntöttetek?

Nem is értem, de komolyan. Hogy lehet, egy (ekkora) babát bántani... :(

Ráadásul arcon...

2012. máj. 1. 10:11
 39/74 anonim ***** válasza:
100%
Remélem jobban van a picúr:) Nem vagyok egy vehemens alkat, de tuti visszaadtam volna neki:(
2012. máj. 1. 10:42
 40/74 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú undorító lény az aki megver egy babát! Annyira ideges lettem hogy szerintem most simán szilánkosra tudnám törni a kedves asszonyság egy két testrészét :@

Hogy vagy?? és a picur?? :(

2012. máj. 1. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!