Csak én gondolom, hogy a sógornőm egy nemnormális? (a többi lent).
Nem a gyerekedet kellene féltened, hanem észrevenni, hogy ez egy segélykiáltás sógornőd részéről.
Nekem tuti nem ez lett volna az első gondolatom, hogy úristen, nem hagyom rá többet a gyerekemet, hanem megsajnáltam volna.
És tetszett a gyereknek? Figyelt rá? :-))))
Nem biztos, hogy nem normális, 3 évesen szerintem már nem fogja neki mondani, de kérdezd meg tőle.
:D Szerintem túlreagálod, vagy alapból nem bírod a sógornődet.
Gondolom "mindegy, csak mondjak vmit" a gyermeknek, hirteléen ez jutott eszébe, de biztos nem gondolja hogy ő ezt érti. Csak hogy mondjon vmit, azért mondhatta.
De majd meglátod. Ha dilinyós, ne hagyd vele ;)
:D
Első elmondta a probléma lényegét, sógornődnek vannak gondjai a saját nőiességével.
Egyébként nekem anyukám mondta sokszor (amikor már értettem is) hogy amikor megszülettem iszonyatosan sajnálta, hogy lány lettem, mert mennyi mindent el kell tűrni majd az életben, menstruáció, szülés, stb. Emellett 7 éves voltam, amikor megint terhes lett és folyton azt mondogatta, hogy biztos fiú lesz... Elvetette később azt a babát, egyke maradtam. Hát, ezek tényleg nem voltak rám jó hatással, de ez van.
A férjem meg a JAVA és flash programozási nyelvről szokott beszélni a gyereknek. :D
Szerintem is túlreagálod, csak épp ez jutott eszébe, a gyereknek meg mindegy, ezt ő is tudja, csak figyel, hogy hozzá beszélnek. De megemlítheted normális hangon legközelebb, hogy ugye most nem a menstruációról fogsz neki beszélni?
Nincs ebben semmi!
Mi is szoktuk néha viccesen mondani a 10 hós lányunknak, hogy haj de nehéz dolga lesz majd a fiúkkal,meg majd mi fog rá várni meg ilyesmi:)
Vagy az első válaszoló által írt vezió(!), vagy csak úgy mondott neki valamit.
Miért, te még sose mondtál olyat a babádnak, amit tutira nem ért meg? (És most még kb. minden ilyen...) Dehogynem, de ettől te se vagy dilinyós. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!