Csak én gondolom, hogy a sógornőm egy nemnormális? (a többi lent).
Én nem értelek.
Tulajdonképpen mi a gond?
Teljesen mindegy, mit mondd a lányodnak, egy hónaposan egy mesét is ugyanúgy kezelne:S A fiam ennyi idősen arra aludt el, hogy elmeséltem neki, mit dolgoztam mielőtt született - fogalma nem volt arról mit is beszélek, de jót aludt tőle.
Viszont amit te mondtál, az nem vall túl jófejségre, mert miért is szidnád a fiának az anyját?
Vagy én értettem valamit félre?
Igen igazatok van, csak arra gondoltam evvel a kérdéssel, hogy nem most baj, hogy tátog a gyereknek, hanem az, hogy megszülöd és mennyire primitív emberek is körbeveszik szegényt(persze tudom vannak és lesznek a gyerek környezetében, megvédeni ettől nem tudom).Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy más is tud-e egy kicsit tovább gondolkodni.
Köszönöm a válaszokat jók voltak, kicsit jobb.
De mi ebben a primitív? Nemár. :)
Tutira az van, hogy nem bírod a sógornőd és ebben is bizonyítékát látod annak, hogy jogos az ellenszenved. Nem lehet..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!