Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én gondolom, hogy a...

Csak én gondolom, hogy a sógornőm egy nemnormális? (a többi lent).

Figyelt kérdés
Elmagyarázta az egy hónapos LÁNYOMNAK(aki nem ért még), hogy egy nőnek mennyire nehéz az élete és mennyi mindent ki kell majd bírnia az életben stb. szerintetek normális?Mindezt elöttem én meg csak néztem rá és olyanokat gondoltam.Szerintem kilőtte azokat a programokat amikor vele hagyom egyedül, vagy csak túlreagálom, ha 3 éves lesz akkor is el fogja neki ezt mondani, hmmm.
2011. dec. 13. 16:48
1 2
 11/16 xStefix ***** válasza:
100%
Nézd, mi nem hallottuk, hol és miként mondta, amit. Nyilván a körülmények is fontosak lehetnek, de ha ezt így simán elolvassa az ember, tényleg az jön le, hogy vagy neki van pszichés baja, vagy te reagáltad túl. Ennyiből ez tűnik valószínűnek - de hogy valóban felháborító volt-e, azt csakis te tudod, mert te voltál akkor ott.
2011. dec. 13. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értelek.

Tulajdonképpen mi a gond?

Teljesen mindegy, mit mondd a lányodnak, egy hónaposan egy mesét is ugyanúgy kezelne:S A fiam ennyi idősen arra aludt el, hogy elmeséltem neki, mit dolgoztam mielőtt született - fogalma nem volt arról mit is beszélek, de jót aludt tőle.

Viszont amit te mondtál, az nem vall túl jófejségre, mert miért is szidnád a fiának az anyját?

Vagy én értettem valamit félre?

2011. dec. 13. 18:25
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen igazatok van, csak arra gondoltam evvel a kérdéssel, hogy nem most baj, hogy tátog a gyereknek, hanem az, hogy megszülöd és mennyire primitív emberek is körbeveszik szegényt(persze tudom vannak és lesznek a gyerek környezetében, megvédeni ettől nem tudom).Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy más is tud-e egy kicsit tovább gondolkodni.

Köszönöm a válaszokat jók voltak, kicsit jobb.

2011. dec. 13. 19:17
 14/16 xStefix ***** válasza:
100%

De mi ebben a primitív? Nemár. :)

Tutira az van, hogy nem bírod a sógornőd és ebben is bizonyítékát látod annak, hogy jogos az ellenszenved. Nem lehet..?

2011. dec. 13. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom nem értem a "problémát"...
2011. dec. 14. 10:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mikor megszületett a gyerekem szokásommá vált,hogy elolvastam neki a napi sajtót(fél éves korától jókat nevetett rajta)-ja és gyermekápoló vagyok.
2012. máj. 1. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!