Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A sógornőm felpofozta a hét...

A sógornőm felpofozta a hét hónapos lányom! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma délután anyóséknál voltunk, ott voltak sógornőmék is a két lányukkal (egy két éves és egy négy éves). Se az anyósommal, se a sógornőmmel nem vagyok túl jóban (nem tudták megbocsátani, hogy a kisebbik fiuk összejött egy olyan nővel, aki nem 300.000 forintot kereses havonta, csak 100.000-et). Az anyósom eddig is látványosan kivételezett a másik két unokával, ill. sóginővel, de nem foglalkoztam velük, úgy voltam vele, hogy ezt majd a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, amikor pár év múlva lesz egy unokája, aki ugyanúgy semmibe veszi őt.

A lényeg, hogy kint voltam a konyhában, hogy a kislányomnak megcsináljam az ebédet, mire odabentről a nappaliból éktelen gyereksírás hallatszott (a két éves unokahúg), és meg akartam nézni, mi történt. Amikor beléptem, a sógornőm éppen lekevert két igazán hatalmas pofont a hét hós lányomnak, és mintha mi sem történt volna, közölte velem, hogy igazán "megnevelhetném a kölyköm" mert az "elvette" az ő kislányának a játékát...

Őszintén szólva ott helyben kettétéptem volna a rib*ncot, de a kislányom (aki hét hónaposan nyilván nem kerget egy két évest, hogy elvegye annak játékát) annyira sírt, hogy felkaptam, elküldtem a francba a sóginőt, bevágódtam a kocsiba a picúrral, és eljöttem.

Most itthon ülök és ráz a zokogás, a kicsi nagy nehezen elaludt, de még mindig piros mindkét arca. A férjemnek elmondtam, mi történt, felhívta a bátyját, és megmondta neki, hogy legyen szíves ő megneveleni a büdös, tiszteletlen, folyton visító gyerekeit, valamint a feleségét, akit ha legközelebb meglát, eltöri a kezét.

Erre alig fél órája hívta a férjemet anyósom, és azt mondta neki, hogy bár ő nem látta, mi történt pontosan (fél méterre ült az eseményektől), de az Eszti teljesen kivan amiatt, amiket én "összehazudgálok róla".

Most teljesen kibuktam. AZ egy dolog, hogy ott rúgnak belém, ahol tudnak, de hogy egy csecsemőn!

És ráadásul ez a nő orvos! Nem egy faluvégi ittas asszonyka!

Bocsánat a panaszáradatért, itt ülök és ráz a zokogás... Mennyire maradhat meg ez a piciben? Mennyire lesz rá hatással? Az eset óta sokkal bújósabb, nyilván ez is a történtek miatt van. Mi a francot csináljak? Mégiscsak meg kellett volna vernem azt a szemét kurv*t...

2012. ápr. 30. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%
ahogy olvastam, ránéztem a 16 hónaposomra és elkapott a sírás. Egy ártatlan gyermekre kezet emelni!!! Remélem a sok csuklástol megfulladt a sogornőd amennyien szidták! Szegény picike! Öleld meg jó szorosan helyettünk is!!!
2012. máj. 1. 10:59
 42/74 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom :S

Én nem igazán kedvelem az ilyen kisbabákat,kerülöm őket ahol tudom,mert iszonyatosan idegesítenek, na de megütni egy 7 hónapos gyereket????? Úristen. Hogy képes valaki ilyet tenni?

Azt meg tudom érteni, hogy valaki egy 2-3 éves gyereknek néha a seggére csap, ha kiszalad az útra vagy ilyesmi, mert megijed, hogy elüti az autó, de annak az ütésnek sem a fájdalom a lényege, mert nincs is erőssége,csak a fegyelmezés.

Na de 7 hónaposan akkorát ütni, hogy bekéküljön? Ez undorító. Ha nem olvastam volna végig én is azt mondanám, hogy jelentsd fel.

A pszichológusnak meg igaza van, semmi nyoma nem lesz lelkileg a gyerekben.

Azt pedig jól tetted, hogy nem verted meg a nőt. A végén még ő jelentett volna fel téged és a vége az lett volna,hogy vered az egész famíliát, gyerektől a sógornőn át a nagyiig :)

2012. máj. 1. 11:06
 43/74 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj, a picike nem fog erre később emlékezni, viszont az tényleg fontos, hogy később se enyhüljetek meg a sógornő felé, még ha netán tán bocsánatot kérne se. Ez egy olyan bűn, amit nem lehet meg nem történtté tenni, és ha a kicsi annak a k..vának a közelében lenne, biztos, hogy még kapna szegény picike.

Tehát a saját gyermeked érdekében nem találkozhat vele többé. A nagymama pedig szégyellje magát, és bűnhődjön, hogy soha többé nem láthatja az unokáját. Legyen boldog a két hisztizsák unokájával, és fulladjanak meg.

Nagyon kiborított, hogy egy elvileg tanult ember így felpofoz egy kicsi védtelen babát. Fúj.

2012. máj. 1. 11:58
 44/74 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég....

Ismerve a mentalitásomat,ha a gyerekemről van szó, miután én is megnyugtattam volna a gyerekemet, utána ököllel húztam volna be a nőnek. Ha nem tettem volna, az csak azért lenne mert nem akarnék rendőrségi ügyet, meg nem is vagyok híve az erőszaknak. De hihetetlenül felháborít, hogy vannak ilyen emberek. Jól tetted, hogy elküldted a sógornődet, és ezek után soha többet ne vidd oda a gyerekedet, ne is beszélj velük. Undorító és felháborító amit művelt...Hihetetlen nem is találok szavakat...

2012. máj. 1. 12:00
 45/74 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, milyen világban élünk? Az én gyerekemre csak egyszer emeljen kezet egy idegen (és ebbe a sógornő is beletartozik), az biztos, hogy az volt az utolsó. De egy olyan taslit lekevernék neki, hogy a feje is leesne a nyakáról az biztos! Undorító. És még az a p*csa is anya... Totál igazad van és javaslom, hogy kerüld mind azt a r*bancot mind pedig az anyósodat is. Egyik sem érdemli meg, hogy a picidet odavidd. A nagymutter talán egyszer észbe kap, hogy van még egy unokája, de reméljük addigra késő lesz, és a kislányod majd nem akarja látni :)
2012. máj. 1. 12:14
 46/74 anonim ***** válasza:
100%

Pfff...=/

Én biztos,hogy megcsaptam volna a helyedbe rendesen azt a nőt...

Hogy képzelte ezt?Egy babát megütni??Áhh...nem normális...

Minden esetre én se mennék oda többet,az 100%,de őt se engedném be a házamba,ha megjelenne...

De a picit többet ne engedd a közelébe...nem feltétlen egy következő pofon miatt(persze azért se),hanem mert nem biztos,hogy jót tenne a kicsinek,ha látná...ezt hátha elfelejti,ha nem látja egy ideig(esetlen soha többet)azt a bolondot!!

2012. máj. 1. 12:54
 47/74 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, hozzátok sem szabad beengedni az idiótát. Lehet, hogy még képes lenne átmenni jelenetet rendezni, de ne hagyd. A babád 100% hogy most fél tőle, ha meglátná, csak sírna.

Egyáltalán nem vagyok híve annk, hogy egy gyereket megüssenek, Semmilyen életkorban, de egy ilyen pici babát pedig egyenesen undorító tett bántani.

2012. máj. 1. 12:59
 48/74 anonim ***** válasza:
95%
fúhhh,de undorító a sógornőd..egy 7hónapos babát felpofozni???hát azt biztos öklömmel úgy megkapta volna,h eltörne bordái..fúhhh szétverném ilyen nő személyt :/hát ez felháborító elégé... rendőrségre kell fordulni..hát el kell venni,orvosi szak diplomát..
2012. máj. 1. 13:05
 49/74 anonim ***** válasza:
100%
Szegény picur!:( Nem hiszem hogy lelkileg jobban megviselné őt mint téged.
2012. máj. 1. 13:07
 50/74 anonim ***** válasza:
87%

Biztos vagyok benne, hogy ez az egész téged viselt meg a legjobban. Hála Istennek egy ilyen pici gyerek hamar elfelejti a rosszat, és nagykorában már egyáltalán nem fog rá emlékezni.

Egy jótanács: Ha majd nagyobb lesz a gyerek, azért ne nagyon emlegessétek előtte, mi történt, mert valahol mélyen a memóriájából ÚGY már előhívhatja, és félhet. Ne is neveljétek azért direkt a mama meg a sógornő ellen. Csak ne vegyetek róluk tudomást.

2012. máj. 1. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!