Az anyósomtól nem kapott a fiam semmit az első mikulására. A másik unokának lehozta a csillagot az égről - sógornőm dicsekedett -. Papírokért most el kell menni az anyósékhoz, hogy viselkedjek vele? Ez volt a fiam első mikulása, nagyon bánt!
Hozzá kell tenni, hogy az anyós nincs oda a fiúnkért, mert nem lány lett. Gyakorlatilag nem hajlandó tudomásul venni, hogy van. Meg sem fogja, nem látogatja rendesen mondván, hogy a másik unokájának szüksége van rá, mert az iskolába el kell indítani, el kell hozni, és hétvégén is vigyáz rá. Ezért a mi fiúnkra végképp nincs ideje. - ez a kifogás. De egy telefont néha megereszthetne, hogy hogy van a fiam. A páromat nem zavarja, szerinte az anyja szereti a gyerekünket és engem is. - na persze az anyós nem a párom előtt akciózik, hanem amikor nem hallja mit mond, hátha a párom azt hiszi, hogy hazudozok róla és ellenem fordíthatja. Ti mit tennétek a helyemben? Hagyjam szó nélkül? Karácsonyra is a másik unokája használt dolgait akarja adni az én fiamnak, amíg a másik unoka újat kap. Már minden bajom van a karácsonyozástól is, tudom, hogy alakít majd valamit.
- ne haragudjatok, hogy hosszúra sikerült, de most költöztünk másik megyébe, nincs még egy barátom sem, akivel megbeszélhetném az ilyen dolgaimat.
az én anyósom sem vett semmit a kislányunknak első mikulására, bár egy házban élünk vele. édesanyám vett, meg is mutatta webcamen, sajnos nm tudta elhozni mert apu beteg lett, messze is laknak.
igaz h csak 4 hós a lányom, de azért ő is nagyi, nm csak anyukám...neki is eszébe juthatott volna, főleg h tőlünk kapott. ez van. átnézek rajta ahogy eddig is tettem.
Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával:)
Mi tavaly kb. fél évig laktunk az anyósomnál, nem vett a Picurnak, aki Mikuláskor 6 hós volt, semmit, persze idén se...
Engem utál az anyósom, a kisfiamat nem.
Ahol tud, ott tesz keresztbe... Folyton piszkál: múltkor kérdi "Te is teszel el savanyúságot?" mondom, "nem, kicsi a lakás, nincs spájz", persze ez csak kifogás, mert lenne hová eltenni, de nem teszek el, egyrészt, mert 1 évben, ha 15dkg savanyút megeszünk, akkor is túlzok. Csak nem tudtam, hogy mit mondjak a bunkó kérdésére...
Az anyósok már csak ilyenek, ahol tudják, ott piszkálják a menyüket. Ez van... Remélem SOHA NEM LESZEK ILYEN, mert ez rémes.
Hogy mit tegyél?
Nem tudom: én is utálom, hogy szinte mindig használt cuccot kap tőlük a kisfiam...
Azt,hogy te hogy tégy nem tudom.Én így tennék(sokszor teszek is a saját anyósommal)Amit velem tesz azt átköltöm,hogy pl a barátnőm/testvérem mit mesélt ki tett vele mit és ez,hogy megbántotta nem is megy oda többé mert nagyon rosszul esik stb.
A te variációdra:
(persze ezt kedvesen mesélni)Egyből észreveszi magát.
Képzeld XY(anyós)ahogy hívod úgy mondod neki a barátnőm mesélte,hogy a mama nem vett az unokának semmit stb stb és ez milyen rosszul is esett a barátnőmnek és így tovább.
Szóval csak finoman óvatosan és hidd el meglesz a hatása.
Én ezt nem hagynám mert nagyon sza.ul esne,de gondolom te sem repkesel a boldogságtól,hogy ilyen kedves anyóst fogtál ki.Sok sikert mert ha ilyen bunkó akkor megérdemli.
Az én anyósom is ugyanilyen.
A mi gyerekeink a 4 és 5 unokája, 3 éves a fiam, 10 hós a lányom.
Mindig hangoztatja, h mennyire szereti az unokáit, és milyen sokat költ rájuk. Keresztelőre aranylánc+kereszt vett az első 3 unokának, a fiam 5000 ft kapott, a lányom semmit-kellett az első unoka szülinapjára.
Mikuláskor a fiam kapott egy nagyon nagyon nagy virgácsot, egy pici csokival, a lányom egy kicsi virgácsot.
Iszonyatosan rosszul esik, mert a másik 3 unoka nagyon szép mesekönyvet kapott.
Ráadásul a fiamnak októberben volt a születésnapja, egy pici autót kapott, és egy zacsi pufi kukoricát.
Nem bántana, zavarna, ha az első 3 unokának nem hozná le a csillagokat az égből. És a leendő unokájának már nem vett volna egy bőröndnyi ruhát.
Nem tudom miért vagyunk mi a púp a háta közepén. . . próbálom nem tudomásul venni a dolgait, de nagyon bánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!