Az anyósomtól nem kapott a fiam semmit az első mikulására. A másik unokának lehozta a csillagot az égről - sógornőm dicsekedett -. Papírokért most el kell menni az anyósékhoz, hogy viselkedjek vele? Ez volt a fiam első mikulása, nagyon bánt!
Hozzá kell tenni, hogy az anyós nincs oda a fiúnkért, mert nem lány lett. Gyakorlatilag nem hajlandó tudomásul venni, hogy van. Meg sem fogja, nem látogatja rendesen mondván, hogy a másik unokájának szüksége van rá, mert az iskolába el kell indítani, el kell hozni, és hétvégén is vigyáz rá. Ezért a mi fiúnkra végképp nincs ideje. - ez a kifogás. De egy telefont néha megereszthetne, hogy hogy van a fiam. A páromat nem zavarja, szerinte az anyja szereti a gyerekünket és engem is. - na persze az anyós nem a párom előtt akciózik, hanem amikor nem hallja mit mond, hátha a párom azt hiszi, hogy hazudozok róla és ellenem fordíthatja. Ti mit tennétek a helyemben? Hagyjam szó nélkül? Karácsonyra is a másik unokája használt dolgait akarja adni az én fiamnak, amíg a másik unoka újat kap. Már minden bajom van a karácsonyozástól is, tudom, hogy alakít majd valamit.
- ne haragudjatok, hogy hosszúra sikerült, de most költöztünk másik megyébe, nincs még egy barátom sem, akivel megbeszélhetném az ilyen dolgaimat.
Kedves kérdező és utolsó válaszadó!Mindkét eset nagyon rossz! És sajnos az anyósok ilyenek! Én remélem nem leszek ilyen! Mindig mondom a férjemnek, hogy ha én így viselkedek majd akkor szóljon rám!:)
Én abban a cipőben járok, mint az utolsó válaszadó! Imádják a kicsit, mindent megkap tőlük! De ez sem jó! Mi is egy házban élünk! sok a probléma, reggelik tudnám írni!
Mi sem tudunk sajnos elmenni!
Az én anyósom is mindenbe beleszól, de nem hagyom magam! Amivel a legtöbbször ki tud akasztani, most hogy rossz idő van: adjak rá benn a házban trikót, meg hosszú ujjú vékonyabb pulcsit, mert megfázik! Én meg hosszú ujjú bodyt adok rá!Izzadós a lányom, mindig melege van! és a házban is jó idő van! (min 25fok)Tényleg tudnám sorolni! De mindenhol vannak problémák, nálunk is vannak kisebbek, nagyobbak! A férjem megért, de nem mindenben! És az anyóska próbál rá hatni! Valamikor sikerül és akkor áll a bál a férjem és köztem is! De szerencsére tudjuk már kezelni! Na ezt lekopogom! :)Szóval kitartást mindenkinek!
Bocsánat hogy hosszú voltam!
Van ilyen, nagyon pici babának nálunk sok családtag nem vett semmit, mondván "még úgysem értékeli".
Ez persze hülyeség de ez van, ez legyen a legkisebb bajom hogy nem vettek semmit. Én gyerekem 5 hónapos.
Valaki írta hogy bunkó volt anyósa mert megkérdezte tesz-e el savanyúságot? Ebben mi volt a bunkóság? :)) Bocsi nem értem és kíváncsi vagyok :)
Ha még csak annyi lenne,hogy "Te nem teszel el savanyúságot?"Olyanokat mondtak már,hogy megszólalni nem tudtam.Pl.
-Nem értünk a gyerekneveléshez,majd ők foglalkoznak a lányunkkal,mi addig tegyük a dolgunkat,én akár vissza is mehetnék dolgozni.
-Egyszer megkérdezték:Mit iszik a gyerek?Mondtam:Vizet.Válasz:Vizet az állatok isznak!
-Anyósom szerint az orrszívó porszívótól vérzik a lányom orra és minek ez,30 éve se volt.Arcüreggyulladás gyanújával beküldtek minket a Heim Pálba.Szerinte azért,mert nem ahhoz a gyerekorvoshoz járunk már,akit ők ajánlottak,hogy szemmel lehessen tartani.Holott egész napokra anyósomra volt bízva a lányom,mert festettünk,és egész nap nem takarította az orrát,csak ami kilógott,lerakódott neki.
-Sokadszor ők vigyáztak rá,akkor kezdett járni,de még nem tudott egyedül.Arra mentünk érte,hogy apósom rákötött egy nadrágszíjat a derekára,és úgy vezetgette a lakásban a lányomat,mert hogy fáj a dereka!Őrület!
-Áh,még sorolhatnám...
Egy szem unoka az egy szem fiától,így nem tesz különbséget és elhalmozza mindennel,de állandóan belefolynak az életünkbe,akkor már inkább a távolságtartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!