Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az anyósomtól nem kapott a...

Az anyósomtól nem kapott a fiam semmit az első mikulására. A másik unokának lehozta a csillagot az égről - sógornőm dicsekedett -. Papírokért most el kell menni az anyósékhoz, hogy viselkedjek vele? Ez volt a fiam első mikulása, nagyon bánt!

Figyelt kérdés

Hozzá kell tenni, hogy az anyós nincs oda a fiúnkért, mert nem lány lett. Gyakorlatilag nem hajlandó tudomásul venni, hogy van. Meg sem fogja, nem látogatja rendesen mondván, hogy a másik unokájának szüksége van rá, mert az iskolába el kell indítani, el kell hozni, és hétvégén is vigyáz rá. Ezért a mi fiúnkra végképp nincs ideje. - ez a kifogás. De egy telefont néha megereszthetne, hogy hogy van a fiam. A páromat nem zavarja, szerinte az anyja szereti a gyerekünket és engem is. - na persze az anyós nem a párom előtt akciózik, hanem amikor nem hallja mit mond, hátha a párom azt hiszi, hogy hazudozok róla és ellenem fordíthatja. Ti mit tennétek a helyemben? Hagyjam szó nélkül? Karácsonyra is a másik unokája használt dolgait akarja adni az én fiamnak, amíg a másik unoka újat kap. Már minden bajom van a karácsonyozástól is, tudom, hogy alakít majd valamit.

- ne haragudjatok, hogy hosszúra sikerült, de most költöztünk másik megyébe, nincs még egy barátom sem, akivel megbeszélhetném az ilyen dolgaimat.

2010. dec. 9. 18:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom semmit nem vett a 2.5 évesem névnapjára sem, mikulásra sem. A pici 1 éves volt mikulás napján, neki sem vett semmit, se mikulásra, se születésnapra. Még csak telefonon sem kívánt szépeket és jókat.

Mindezt azért, mert 1 hónapja nem tudtuk elvinni egy temetésre, mert nem fért be az autónkba a gyerekek közé... A temető persze 20 percnyi séta lett volna, de mi voltunk a szemetek, mert a gyerekeket vettük előrébb, nem az ő nagy valagát.

2010. dec. 9. 23:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira utálom az anyósomat, hogy nem is bánnám ha nem venne tudomást a fiamról. Mellesleg ez legyen a legkisebb bajod, hogy nem vesz neki semmit, az én anyósom a féléves kisfiamra rácsapott, mert megrúgta az unokatesóját. :S

Kakkantsad le, és imádd a kisfiadat! :)

2010. dec. 10. 00:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósoméknak 4 unokájuk van, abból egy a kedvenc, aki velük lakik. És még a kedvenc unoka anyukája dumál, hogy ők soha nem kapnak semmit, nem hát, csak kb. háromszor annyiért vásárol annak a gyereknek, mint a többinek. Napi szinten a gyümölcsöt, a tejterméket is az anyós hűtőjéből eszik, akkor meg miről beszélünk.

Már jó fél éve volt hozzátáplált a fiam, mikor eszükbe jutott hozni neki 2szem banánt, egyébként azóta sem. Ja, és mit vesz mikulásra a 13 hónaposomnak? Olvadósrágót. Gratulálok.

Szóval tökéletesen megértelek.

2010. dec. 10. 07:18
 14/23 anonim ***** válasza:

Nálunk fordított a helyzet.

Mi anyósékkal lakunk, és azon kevesek közé tartozom, akik szeretik az anyósukat.

Nálunk a fiam az én anyámtól nem kapott semmit. De az 1. szülinapjára sem, a névnapjára sem, és most mikulásra sem. A tesóm 2 fia viszont több 10ezer forintos ajándékokat kaptak mikulásra, és még hol a karácsony... Úgyhogy engem meg az bánt, hogy a saját anyám nem nézi semmibe a fiamat, épp azért, mint nálatok anyósod, mert nem lány lett (2 fiú unoka után egy lányt szeretett volna). Karácsonykor lesz 15 hónapos a fiam, mi mindent megteszünk, hogy szép ünnep legyen neki, hiszen mostmár főleg róla fog szólni az ünnep. Anyám meg elmehet a sóhivatalba, ha ki akar maradni az unokája életéből, hát tegye. Szerencsére van, aki szeresse.

Apámtól kapott ajándékot (elváltak a szüleim), meg is lepődtünk, hisz ő nem az ajándékozós fajta, mégis vett neki egy nagy Micimackót, nagyobb, mint a fiam. :D Anyósomék is a csillagokat lehoznák neki.

2010. dec. 10. 10:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia! Az én anyósom sem vett semmit 1 éves kisfiamnak. Mondjuk 2-án volt a szülinapja a kicsinek, amit 5-én ünnepeltünk meg. Arra kapott ajándékot, de azért egy miki csomag is elfért volna... mindegy, ő már csak ilyen.
2010. dec. 10. 11:47
 16/23 anonim ***** válasza:

úgy tűnik az anyósok soha nem tudnak jót tenni. tele az oldal olyan kérdésekkel, hogy ti hagynátok anyósnak, hogy megpuszilja az unokát? Meg minek látogatja stb.

Örülj neki, hogy nincs gondod anyóssal.

2010. dec. 12. 18:31
 17/23 anonim ***** válasza:

00:09es,ez nagyon durva!Én nem is tudom mit csináltam volna ha valaki rácsap a fél éves gyerekemre!De minimum olyat kapott volna hogy elterül...na de nem ez volt a kérdés,csak nagyon kiakadtam.

Kérdező,nekem is nagyon szarul esne a helyedben,de koncentrálj arra hogy ti és a szüleid mennyire imádjátok,az anyóssal meg NE FOGLALKOZZ!!!!

2010. dec. 12. 18:36
 18/23 anonim ***** válasza:

huhhh akkor engem meg fogtok kövezni most!nekem imádja anyósom a kislányom(16hós),valami aprósággal mindig meglepik!nálunk mindenki imádja őt!mi együtt élünk anyósomékkal és nekem már az agyamra megy.ennek a fene nagy szeretetnek is megvan a negatívja!így szeretem-úgy szeretem a kisunokám,h megmondom,h hogyan neveld a gyereket!ezt add neki,ezt ne,ami én csinálok az mindig szar,semmi se jó,nem vagyok a szemében jó anya!rengeteg problémánk van egymással,holnap reggelig tudnám mesélni a durva storykat,de fölösleges!Pár pl:mikor ideköltöztem a picivel aláíratott velem egy olyan papírt,h ha elköltözök akkor nem tarthatok igényt anyagilag a ház értékéből!:S ??????

vagy:mikor 2hónapos volt a picim akkor kértem,h vigyázzon rá,mert alszik ami(szülei)ágyunkon és nekem ki kéne mennem a közértbe!a tv az ágy mellett van és ki akarta kapcsolni a tv-t én meg megkértem,h ne tegye,mert amellett aludt el és nem akarom,h megszokja,h síri csönd van amikor alszik!szokja meg,h valami zaj van,ne kelljen osongatni!azt nem hagytam,h az arcába villózzon,mindig el volt takarva előle!na abból az lett,h közölte,h szar anya vagyok és én fogom lebetegíteni a gyerekem és,h akkor biztos majd az istent fogom okolni a betegsége miatt miközben én tehettek róla!annyira mániákus,h én csöndben altassam a gyereket,h képes volt majdnem kicserélni a falióránkat,mert az hangosan tikk-takkol!szerintetek?

ja a legkedvesebb:besegít az rezsibe ennek az az ára és ezt szó szerint idézem,h -ha már ennyit fizetünk rátok akkor az a minimum,h mindennap lássuk legalább 2órát a gyereket-!aha,szóval megvették a gyereket...

ehhez hozzájön,h ne addjak a gyereknek joghurtot,mert...rosszul altatom,mert...miért nincs altatókendöje a gyereknek pedig az fontos volna,mert...ne vigyem majd 2évesen a kicsit bölcsibe,mert lelkibeteg lesz és stb....blablabla!sajna muszály lesz beadnom,mert anyagilag rá vagyunk kényszerülve és ha szeretném már itt hagyni a francba akkor meg méginkább

már rohadtúl kivagyok miatta,de sajna nincs választásom,mert nincs hova mennünk még egyenlöre

2010. dec. 12. 19:25
 19/23 anonim ***** válasza:
bocsi a hosszú panaszáradatért
2010. dec. 12. 19:25
 20/23 anonim ***** válasza:

meg azért is bocsi hogy elég zavarosan írtam le a történeteket!annyit még hozzátennék a papíros dologhoz,h egyáltalán nem tartok igényt a vagyonára se a ház árára,szarok a házára!a párommal össze se vagyunk esküdve!annyit kértem,h had legyünk a címre bejelentve és emiatt íratta velem alá azt a szart!

á,mind egy....ezt kell elviselnem,nincs máss

2010. dec. 12. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!