Hogyan tovább? Mit kezdjek az életünkkel? Hogyan folytassam, vagy mit tegyek, hogy minden rendben legyen?
A kislányom 7 hónapos. Két napja elutaztam anyukámékhoz, hogy meglátogassuk őket a kicsivel. A párom azt mondta, hogy ő nem jön, mert fáradt. Sokszor vitatkoztunk a baba születése óta, mert semmit nem segített, inkább eljárt a barátaival, néha szórakoztatta a lányát és ennyi volt a tevékenysége.
Mikor hazajöttünk az anyukámtól (egy estét töltöttünk ott) akkor már nem volt itthon. A cuccai sem, az utazótáska sem.
Két napja semmi jele annak, hogy ő visszajönne. Ma tudatosult bennem, hogy besokallt és elhagyott minket.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, a kislányom hét hónapos, mint már említettem, a segítségem (édesanyám) 110 km-re van tőlünk, dolgozni pedig nem tudok, mert még ahhoz kicsi a lányom, hogy lepasszoljam valakinek.
El vagyok keseredve.
Köszönöm! :)
Képzeld, pont ma mondta az egyik ismerősöm, hogy újra kéne randiznunk, mint anno, mert lehet, hogy feldobná a kapcsolatunkat. Ők is valahogy így hozták rendbe, csak az még ennél is bonyolultabb volt.
Anyukámék mondták már, hogy elvállalják szívesen, ha kell.
Még meglátjuk, de köszönöm az ötletet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!