Hogyan tovább? Mit kezdjek az életünkkel? Hogyan folytassam, vagy mit tegyek, hogy minden rendben legyen?
A kislányom 7 hónapos. Két napja elutaztam anyukámékhoz, hogy meglátogassuk őket a kicsivel. A párom azt mondta, hogy ő nem jön, mert fáradt. Sokszor vitatkoztunk a baba születése óta, mert semmit nem segített, inkább eljárt a barátaival, néha szórakoztatta a lányát és ennyi volt a tevékenysége.
Mikor hazajöttünk az anyukámtól (egy estét töltöttünk ott) akkor már nem volt itthon. A cuccai sem, az utazótáska sem.
Két napja semmi jele annak, hogy ő visszajönne. Ma tudatosult bennem, hogy besokallt és elhagyott minket.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, a kislányom hét hónapos, mint már említettem, a segítségem (édesanyám) 110 km-re van tőlünk, dolgozni pedig nem tudok, mert még ahhoz kicsi a lányom, hogy lepasszoljam valakinek.
El vagyok keseredve.
Ez nagyon gonosz húzás volt párod részéről és biztos nem bocsájtanám meg.
Egy APA nem viselkedhet így. Nem lehet ennyire felelőtlen, hogy kétségek közt hagy téged és a lányát!
Kérj segítséget anyukádéktól, ez nem normális viselkedés. Ha most megcsinálja, később ugyanígy megcsinálná mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül.
Ilyen nincs, hogy hazajön és jaj bocsi minden megoldódik. Iszonyatosan önző, h nem gondolt abba bele, hogy rád és ezáltal a kicsire ez milyen hatással lesz, hogy üres lakásba értek haza.
Semmire sem kötelezném, nem könyörögnék, h jöjjön haza. Max a gyerektartás miatt. De nem érdemli meg, h foglalkozz vele. Nekem ez a véleményem akármennyire is nehezbb igy.
Remélem mihamarabb rendeződik az életed!
Én sem tudom ezt megbocsájtani, akármennyire is szeretem még mindig.
És köszönöm!
Szia! Jelentkezett a párod, tudtatik beszélni?
Nagyon sajnálom, ami veled történt. Nem volt semmi előjele ennek az egésznek?
Nem lehet másik nő a dologban?
Semmi előjele nem volt. Reggel még kaptam tőle puszit, a kislányunknak is adott egy hatalmas puszit, aztán mire hazaértünk már nem volt itt.
De azóta jelentkezett, és szeretné ha megbeszélnénk. Én pedig azt mondtam neki, hogy még nem vagyok biztos abban, hogy meg szeretném őt hallgatni ezek után. De egy barátunkon keresztül jelentkezett, szóval nem tudom, hogy mi van a mobiljával.
Nem hiszem, hogy nő van a dologban, vagy nem tudom. Remélem nem egy nő miatt hagyja itt a lányát, akinek majd szüksége lesz egy apára, mert ha igen, akkor köszönöm, de én nem kérek ebből az egészből.
szerintem hallgasd meg...ez nem kerül semmibe, ennyi esélyt még adj a kapcsolatotoknak, aztán majd meglátod mit mond!
Úgyis kiszúrod, ha hazudik vagy hebeg-habog valami hülyeséget.
Szerintem is hallgasd meg. Talán helyre hozható még. Nem kell egyből a kukába dobni a kapcsolatotokat.
Egyébként mennyi ideje vagytok együtt? (vagy már írtad csak figyelmetlen voltam?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!