Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tovább? Mit kezdjek az...

Hogyan tovább? Mit kezdjek az életünkkel? Hogyan folytassam, vagy mit tegyek, hogy minden rendben legyen?

Figyelt kérdés

A kislányom 7 hónapos. Két napja elutaztam anyukámékhoz, hogy meglátogassuk őket a kicsivel. A párom azt mondta, hogy ő nem jön, mert fáradt. Sokszor vitatkoztunk a baba születése óta, mert semmit nem segített, inkább eljárt a barátaival, néha szórakoztatta a lányát és ennyi volt a tevékenysége.

Mikor hazajöttünk az anyukámtól (egy estét töltöttünk ott) akkor már nem volt itthon. A cuccai sem, az utazótáska sem.

Két napja semmi jele annak, hogy ő visszajönne. Ma tudatosult bennem, hogy besokallt és elhagyott minket.

Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, a kislányom hét hónapos, mint már említettem, a segítségem (édesanyám) 110 km-re van tőlünk, dolgozni pedig nem tudok, mert még ahhoz kicsi a lányom, hogy lepasszoljam valakinek.

El vagyok keseredve.

2012. márc. 16. 09:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Szegény, nagyon kemény helyzet. De ha ilyen aljas, te is legyél..kerestesd mint eltűnt személyt. Én biztos a rendőrséghez fordulnék. Keressék, meg fogják találni és ez borzasztó kellemetlen lesz neki.

Én is hazamennék anyukámékhoz szerintem. Bár könnyű tanácsokat osztogatni, tudom, de ez lenne szerintem a legkézenfekvőbb számomra.

2012. márc. 16. 13:24
 22/51 anonim ***** válasza:

Juj utolsó ez mekkora ötlet :-)

Tök igazad van, miért kéne azt hinnie hogy elhagyta őket?! :-)

Tuti ő szégyené magát a legjobban a történtekért, bár így is fogja bánni szerintem élete végéig, hogy ha nem is a párját, DE a LÁNYÁT elhagyta szó nélkül... Arra nem gondol, hogy fog a szemébe nézni mikor nagyobb lesz a lánya?!

2012. márc. 16. 13:43
 23/51 A kérdező kommentje:

Anyósom egy igazi boszorkány, azóta nem szeret, mióta a fia bemutatott engem neki.

Az apósom imdádott engem, csak ő már nincs köztünk, ezért hozzá nem fordulhatok.

De lehet, hogy megpróbálkozom felhívni, bár a hányinger kerülget. Na meg a sírás.

Utoljára telefonon akkor beszéltünk, mikor felhívtam, hogy épségben leértünk anyukámhoz.

Azóta semmi. Nem mindent vitt el, egy-két cipő ittmaradt, az kettő ing is maradt.

És a kislányunk holmija közül is vitt valamit, ez tuti, mert én pekoltam a helyükre őket, még mielőtt mentünk volna

anyukámhoz. Csak még nem sikerült rájönnöm, hogy mi.

Az a baj az e-mail nézegetéssel, hogy nem tudom a jelszavát. Én megnézném, de így elég nehezen menne.

A rendőrség nem rossz ötlet, csak mi lenne akkor, ha majd erőkerül? Jegyzőkönyv, őrizet, vagy mi?

A kislányom pedig fura. Az lehetséges, hogy ő is észrevette, hogy valami hiányzik?

Csak mert reggel óta olyan kis nyűgös, bújós, keveset eszik, ilyenek.

2012. márc. 16. 14:01
 24/51 anonim ***** válasza:
Én felhívnám anyukámat, hogy oda költözhetnénk-e? Biztosan nem fog nemet mondani. Ne hagyj egy levelet sem...semmit a párodnak ha esetleg haza menne. Felejtsd el Te is tájékoztatni, hogy merre vagytok, meddig lesztek stb. Az ablakba ki, hogy eladó vagy kiadó a lakás. (és az Ő számát add meg elérhetőségnek, nagyot fog nézni amikor megtudja hogy Ti is "leléptetek". Örökké nem fog bujkálni. Nekem amúgy az az ötletem támadt, hogy esetleg a jó idő miatt elment pár haverral szórakozni, néhány napra. Nagy meglepetés fogja fogadni, ha haza esik és üresen találja a lakást. Keressen Ő benneteket és ne fordítva.
2012. márc. 16. 14:02
 25/51 A kérdező kommentje:
Pontosabban, hogy valaki hiányzik.
2012. márc. 16. 14:03
 26/51 anonim ***** válasza:
A kislányod szerintem "csak" azt érzi, hogy te sokkal feszültebb és szomorúbb vagy, mint máskor, és erre reagál a rossz kedvvel.
2012. márc. 16. 14:03
 27/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket és a segítséget! Sokat jelent Nekünk!
2012. márc. 16. 14:04
 28/51 anonim ***** válasza:
Milyen mocskosak tudnak lenni egyes férfiak. Aztán később az ilyenek jönnek a "jogom van látni a lányomat" szöveggel, ha nem engedik a gyerek közelébe. Mégis mi joga lenne hozzá, ha elhagyja a saját gyerekét? Ha nem jelentkezik magától pár napon belül és nem kér bocsánatot, én a helyedbe biztos nem engedném hogy találkozzon a lányával, ez lenne a büntetése.
2012. márc. 16. 14:10
 29/51 anonim ***** válasza:
Hááát ez elég szomorú hogy 32 évesen csak saját magára gondoljon valaki,mert nyilván nem gondolt rád amikor ezt tette,nem beszélve a picúrról!Szegény te nagyon sajnállak!Tanácsolni csak annyit tudok hogy ha jól kijössz a szüleiddel menj vissza hozzájuk,most ők tudhatják nyújtani a legtöbb támaszt és talán vigaszt is.A helyedben nem keresném tovább bármennyire nehéz is,ha megjön az esze úgyis keresni fog!(csak nehogy késő legyen!!!)
2012. márc. 16. 14:10
 30/51 A kérdező kommentje:

Utolsó, hogy érted azt, hogy "csak nehogy késő legyen"?

És nem tervezem, hogy lássa a lányát. Akivel első sorban beszélnie kell az én vagyok. Ha velem tisztázza a dolgokat, elmondja, hogy mit miért tett, akkor még talán meggondolom. De addig semmiképpen sem láthatja.

Talán a kislányomnak is ez lenne a legjobb. Vagy tévedek?

2012. márc. 16. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!