Hogyan tovább? Mit kezdjek az életünkkel? Hogyan folytassam, vagy mit tegyek, hogy minden rendben legyen?
A kislányom 7 hónapos. Két napja elutaztam anyukámékhoz, hogy meglátogassuk őket a kicsivel. A párom azt mondta, hogy ő nem jön, mert fáradt. Sokszor vitatkoztunk a baba születése óta, mert semmit nem segített, inkább eljárt a barátaival, néha szórakoztatta a lányát és ennyi volt a tevékenysége.
Mikor hazajöttünk az anyukámtól (egy estét töltöttünk ott) akkor már nem volt itthon. A cuccai sem, az utazótáska sem.
Két napja semmi jele annak, hogy ő visszajönne. Ma tudatosult bennem, hogy besokallt és elhagyott minket.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, a kislányom hét hónapos, mint már említettem, a segítségem (édesanyám) 110 km-re van tőlünk, dolgozni pedig nem tudok, mert még ahhoz kicsi a lányom, hogy lepasszoljam valakinek.
El vagyok keseredve.
Szegény, nagyon kemény helyzet. De ha ilyen aljas, te is legyél..kerestesd mint eltűnt személyt. Én biztos a rendőrséghez fordulnék. Keressék, meg fogják találni és ez borzasztó kellemetlen lesz neki.
Én is hazamennék anyukámékhoz szerintem. Bár könnyű tanácsokat osztogatni, tudom, de ez lenne szerintem a legkézenfekvőbb számomra.
Juj utolsó ez mekkora ötlet :-)
Tök igazad van, miért kéne azt hinnie hogy elhagyta őket?! :-)
Tuti ő szégyené magát a legjobban a történtekért, bár így is fogja bánni szerintem élete végéig, hogy ha nem is a párját, DE a LÁNYÁT elhagyta szó nélkül... Arra nem gondol, hogy fog a szemébe nézni mikor nagyobb lesz a lánya?!
Anyósom egy igazi boszorkány, azóta nem szeret, mióta a fia bemutatott engem neki.
Az apósom imdádott engem, csak ő már nincs köztünk, ezért hozzá nem fordulhatok.
De lehet, hogy megpróbálkozom felhívni, bár a hányinger kerülget. Na meg a sírás.
Utoljára telefonon akkor beszéltünk, mikor felhívtam, hogy épségben leértünk anyukámhoz.
Azóta semmi. Nem mindent vitt el, egy-két cipő ittmaradt, az kettő ing is maradt.
És a kislányunk holmija közül is vitt valamit, ez tuti, mert én pekoltam a helyükre őket, még mielőtt mentünk volna
anyukámhoz. Csak még nem sikerült rájönnöm, hogy mi.
Az a baj az e-mail nézegetéssel, hogy nem tudom a jelszavát. Én megnézném, de így elég nehezen menne.
A rendőrség nem rossz ötlet, csak mi lenne akkor, ha majd erőkerül? Jegyzőkönyv, őrizet, vagy mi?
A kislányom pedig fura. Az lehetséges, hogy ő is észrevette, hogy valami hiányzik?
Csak mert reggel óta olyan kis nyűgös, bújós, keveset eszik, ilyenek.
Utolsó, hogy érted azt, hogy "csak nehogy késő legyen"?
És nem tervezem, hogy lássa a lányát. Akivel első sorban beszélnie kell az én vagyok. Ha velem tisztázza a dolgokat, elmondja, hogy mit miért tett, akkor még talán meggondolom. De addig semmiképpen sem láthatja.
Talán a kislányomnak is ez lenne a legjobb. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!