Hogyan tovább? Mit kezdjek az életünkkel? Hogyan folytassam, vagy mit tegyek, hogy minden rendben legyen?
A kislányom 7 hónapos. Két napja elutaztam anyukámékhoz, hogy meglátogassuk őket a kicsivel. A párom azt mondta, hogy ő nem jön, mert fáradt. Sokszor vitatkoztunk a baba születése óta, mert semmit nem segített, inkább eljárt a barátaival, néha szórakoztatta a lányát és ennyi volt a tevékenysége.
Mikor hazajöttünk az anyukámtól (egy estét töltöttünk ott) akkor már nem volt itthon. A cuccai sem, az utazótáska sem.
Két napja semmi jele annak, hogy ő visszajönne. Ma tudatosult bennem, hogy besokallt és elhagyott minket.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, a kislányom hét hónapos, mint már említettem, a segítségem (édesanyám) 110 km-re van tőlünk, dolgozni pedig nem tudok, mert még ahhoz kicsi a lányom, hogy lepasszoljam valakinek.
El vagyok keseredve.
Nem, nem írtam, hogy mióta vagyunk együtt.
Anyukám azt mondta, hogy meg kell hallgatnom, az a minimum, mert nem élhetek örökké kételyek között. Ha meghallgatom, akkor utána eldöntöm, hogy mi legyen - ez Édesanyám véleménye.
Egyébként 6 éve vagyunk együtt.
Szia!
Szerintem is hallgasd meg, utána ráérsz dönteni.
Sziasztok! :)
Igen, adtam neki egy esélyt arra, hogy elmondja amit szeretne. Arról még nem döntöttem, hogy kettőnkkel mi legyen, az a döntés még várat magára.
Jelenleg a tesójánál lakik, én anyuéknál, a lányát láthatja természetesen, jön is hozzá ha tud.
Még nem tudom, hogy folytassuk-e, adjak neki egy esélyt, vagy inkább hagyjuk, maradjunk baráti viszonyban, ami a kapcsolatunkban is megvolt.
Erről fogalmam sincsen. Mellesleg nem szeretném, hogy kilépjen az életünkből, mert a lányom mellé ő a megfelelő személy, csak még gyakorolnia kell, hogy miket tehet meg egy kislánnyal. (Gondolok itt a hirtelen való eltűnésre.)
Még nem döntöttem.
A szavaidból úgy érzem, hogy szereted és hogy fontos neked, hogy a lányod mellett, mellettetek legyen.
Ajánlanék egy filmet:
nagyon szép, megindító, ha tehetitek nézzétek meg együtt!!!
hátha sikerül közös elhatározásra jutni és adni egy esélyt még a családotoknak.
Tényleg nagyon ajánlom, és szurkolok nektek:)
Köszönjük, majd megnézzük! :)
És igen, jól látod, nagyon szeretem és szükségem van rá.
A párom pedig el tud szakadni az anyukájátòl csak az a boszorkány túl rámenős.
...én azért szurkolok nektek, hogy sikerüljön rendbehozni. Nálatok nem a szeretet hiányáról van szó, csak a kommunikáció hiányáról. beszéljetek, beszélgessetek, ha tudtok randizzatok újra (szigorúan gyerek nélkül) és néha szükség van 1-2 napos kettesben való kiruccanásra is. Gondolom a szüleid szívesen vigyáznak az unokájukra.
Mondom ezt úgy, hogy 3 kisgyermekünk van. Egész évben arra gyüjtögetünk, hogy 1-2 napra valahova kettesben megszökjünk :)
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!