Milyen gyümivel folytassam? .
Figyelt kérdés
Sziasztok! Két hete kezdtük a hozzátáplálást a lányomnál.Már volt alma, sütőtök, és most megint valami gyümivel akarom folytatni, de mivel? Tudom, hogy a táblázat alapján őszibarack, vagy meggy jönne, de barack befőttet nem merek neki adni a tartósítószer miatt (pedig van házi), a meggyet meg nem tudom hogyan édesítsem neki! Ha esetleg találnék valahol fagyasztott őszibarackot, de eddig ez még nem sikerült! A védőnő a körtét ajánlja héja nélkül, de azt én még korainak tartom! Tudnátok nekem ebben tanácsot adni!? Zöldségre van ötletem!2012. márc. 7. 12:03
1/9 anonim válasza:
Szia! Mennyi idős a lányod? Miért akarod feltétlenül gyümivel folytatni? Egyébként én is a körtét mondanám, mi elég hamar bevezettük nála, és nem volt gond. Befőttet úgy adtam neki (igaz, már 8 hós volt) hogy jól lemostam a levét.
2/9 anonim válasza:
Ha nem idegenkedsz az üvegestől, akkor vegyél alma-őszibarack kombinációt, vagy alma-sütőtök-körtét. :) Nálunk ezek bejöttek. Így ha fájna a hasa, vagy megfogná, tudod, hogy vagy az őszi, vagy a körte a ludas, mivel már ezelőtt kapott almát is és sütőtököt is.
3/9 A kérdező kommentje:
5 hónapos a csajszim! Nem akarom feltétlenül gyümivel folytatni, de a sütőtök után adjak neki rögtön répát, vagy burgonyát? Lehet, hogy akkor megpróbálom a körtét! Esetleg banánt?
2012. márc. 7. 12:18
4/9 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, hogy nem nagyon vagyunk híve az üveges kajáknak! Amíg csak lehet, itthon akarom neki elkészíteni, amit lehet!
2012. márc. 7. 12:20
5/9 anonim válasza:
én eddig ezeket adtam neki: alma, banán, körte, sütőtök, répa. Meg már reszeltem babakekszet az almába is, úgy is nagyon szereti. Üvegesből szilvát adtunk neki, azt imádta!
6,5 hós anyuka
6/9 anonim válasza:
Szia!
Én sima őszibarack bébiételt szoktam venni és abból keverek az almához (így félig házi, félig üveges). A fagyasztott meggyet is lehet almával, mielőtt kienged le lehet húzni ügyesen a héját. Aztán később próbálhatod a burgonyát almával, meggyel (az én fiam imádja, mi már husit is teszünk bele). Én 6 hónaposan adtam neki először körtét. Nekem a védőnő 5 hónaposan mondta adhatok banánt is, azt is almához kevertem először.
7/9 anonim válasza:
Adhatsz almával gesztenyét is :) Vagy keverheted bolti barackkal, mint többen ajánlották. A meggyet rakhatod almához vagy burgonyához is.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Azóta adtam neki pár kanál banánt, úgy néz ki, hogy szereti! :) Azért ma még megfigyelem, hogy mit reagál rá, de eddig nem volt semmi gond! Nem akarom még egyenlőre keverni neki, szeretném, ha külön-külön megismerné az ízeket! Pár nap sima banán, azután körte, utána keverem! A sütőtököt már kevertem almával, és azt is mondták, hogy reszelhetek kekszet is almába, úgyhogy próbálkozunk! A gesztenyén gondolom a pürét értítek?!
2012. márc. 7. 17:31
9/9 anonim válasza:
Lehet venni sima gesztenyét fagyasztva, ami natúr. Nekem han saját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!