Nittababy kérdése:
7 hónapos kislányom nem eszi meg sehogy a főzeléket már füszereztem is gyümivel is kevertem és sehogy nem eszi meg mit csináljak?
Figyelt kérdés
eddig a védőnő tartota bennem a lelket de már ő is azt mondja nem tud mit csinálni!!2011. okt. 13. 11:44
1/11 anonim válasza:
Próbálj meg sajtot reszelni a még forró főzelékbe, hátha beválik nektek is.
2/11 anonim válasza:
Adj neki abból,amit magatoknak főzöl,és egyen veletek egy asztalnál. Nálunk ez bevált.
3/11 anonim válasza:
Igen az együtt evés a legjobb módszer. ha látja,hogy a többiek is esznek,akkor ő is fog.
4/11 anonim válasza:
Az együtt evés tényleg jó, de én azért 7 hónaposnak nem adnám azt, amit mi eszünk.
Első voltam.
5/11 anonim válasza:
Ki lehet szedni neki kaját. én sohase főztem a gyerekeknek külön, KApták a levesből a zöldséget, a főzelékből rántás előtt, ugyanazt a húst ették amit mi....meg lehet oldani, majdnem minden kajában van amit ők is ehetnek, csak ki kell szedni.
6/11 anonim válasza:
Ha csak kicsit keversz a gyümibe akkor sem eszi meg? Pl. 100 gramm sütőtök, 20 gramm sárgarépa?
A másik a Sinlac pép. Hogy áll a pépekkel? Megeszi őket?
A Sinlac édeskés, szinte bármihez meg, így a zöldségek többségéhez is. Volt, hogy kikevertem egy adag Sinlac pépet és abba csempésztem főzelékeket, és simán megette a lányom.
A gyümölcsöket amúgy rendesen eszi? Jó az étvágya?
Mert ha igen, akkor hatalmas gond nincs, sok gyerek nem szereti a zöldségeket, de idővel mégis elfogadják.
7/11 A kérdező kommentje:
igen a gyümölcsöket nagyon szereti bár mit adhatok neki mindegyiket megeszi a fözeléket nem akarja megenni már mindent megprobáltam és semmien zöldséget nem hajlandó úgy sem ha mi is eszünk és levesböl sem meg abból sem amit mi eszünk!!már úgy probáltam neki adni ha készen van úgy megeszi de én tejfölösen csinálom a fözeléket magunknak neki azt meg még nem szabad jól tudom??pedig úgy enné
2011. okt. 13. 12:28
8/11 A kérdező kommentje:
ja és igen rendesen eszik minden mást tápszer is meg gyümit is és úgy hízik ahogyan kell neki!!!akkor miért kell erőltetni mondjátok már meg??
2011. okt. 13. 12:30
9/11 anonim válasza:
Nos, elárulom neked: az én fiam még életében nem evett meg ÖSSZESEN egy adagnyi főzeléket... :( Nem vagyok rá büszke, de én sem tudtam mit csinálni, bárhogyan próbálkoztam. Csak a húslevesben főtt zöldséget eszi a levessel együtt, semmi mást. Mindig teszek a tányérjára különféle nyers zöldséget is, néha megkóstolja. Ennyi. Ja, két éves múlt. Makkegészséges. Persze ettől még engem is bánt a dolog.
10/11 anonim válasza:
nálunk is ez volt, egyik napról a másikra aztán a répát megette egy kis barnacukorral és sajttal. A sajt csodákat művel szerintem is. aztán a répába tettem a többi zöldséget és lassan mindet megkedvelte, most a kedvenc a fehérrépa és a borsó persze paszirozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!