7 hónapos kislányom nózija tortyog. Mit tehetnék?
Fújom neki Sterimarral,és utána le is szívom neki,de csak átlátszós-fehéres váladék jön ki.
Olyan,mintha nagyon mélyen,valahol a garat környékén lenne neki,de szinte minden légvételnél hallható,és érezhető!Szegény szopizni is alig tud :(
Egyéb baja szerencsére nincsen.A védőnő szerint ezzel nem kell orvoshoz menni,mert nem tudnak vele mit kezdeni úgysem.Akkor hogyan segíthetnék én neki?
Köszi!
Nem is tudtam,hogy van babás Nasivin!
Az is recept nélküli?
Nasivin sanft a neve, elég jó.
Hány fok van nálatok otthon?
20 fok körül elég, ugyanis a magas hőmérsékleten könnyen kiszárad a nyálkahártya, ami így váladékot termel, és ezek a tünetek jelentkeznek, amiket írtál, pedig nem beteg a baba. 21 foknál több szerintem nem nagyon kell emiatt a lakásba, és hát fel kell öltözni... Egy ismerősöm így járt, és amikortól ezt csinálták, nem volt ilyen gond.
Köszönöm a sok jó tanácsot!!!
Végül tegnap délután orvos lett a vége,mert 2 és fél órán keresztül üvöltött szegény kicsim,pedig folyamatosan sétáltam vele,ringattam stb de nem használt!Enni sem akart,úgyhogy rosszat sejtettem...sajnos kiderült,hogy a torkicája is be van neki gyulladva,plusz a szemér is ráment valahogy a nátha!
De amiket írtatok ki fogom próbálni!
Tényleg köszönöm mindenkinek!!!
Akinek ilyen baja van, tényleg érdemes kipróbálni az alacsonyabb hőmérsékletet a szobában, hálózsák, takaró, és semmi gond nem lesz. :)
Cebionnal óvatosan, savanyú, könnyen légzősokkot okozhat, ha megfázás van, ahány kg, annyi csepp 3x. Hígítva valamivel add, biztonságosabb.
Van olyan, aki hígítatlanul adja a gyerekének a Cebiont??
Eszembe sem jutna!
De az adagolást tuti nem jól írtad! "Ahány kg, annyi csepp 3x"? Az kicsit sok lenne. :)
Gyermekeknek napi 10 cseppnél nem kell több! A dobozán is rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!