Melyik natúr joghurtot ajánlanátok, ami nem olyan folyós? Tehát, keverném gyümivel, és kanállal adnám, csak ne legyen folyós, mert azt már nagyon nehéz kanállal adni.
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2011. nov. 25. 19:06
1/12 A kérdező kommentje:
ja, 9 hónapos egyébként.
2011. nov. 25. 19:07
2/12 anonim válasza:
Tudom, hogy nem joghurt, de én túrókrémmel szoktam keverni.
4/12 anonim válasza:
Szia!
Az én 10 hónaposom ma ette meg először a danone aktívia natur joghurtot.Gyümivel és kekszel kavartam össza.Eddig csak ezt fogadta el és imádta.Többet kipróbáltunk de nem ízlett egyik sem.Jó krémes,nem folyik.
5/12 anonim válasza:
Activia natùr joghurt KRÈMES legyen ez is ràírva a dobozra mert a sima natùr tènyleg folyòs.
6/12 anonim válasza:
Sissy joghurt (Pennyben kapni). Finom és krémes, ezért nem is folyós.
7/12 anonim válasza:
Nekünk eddig a Zott natúr fehér joghurt jött be. Az nagyon krémes,sűrű és nem savanyú, kicsit inkább a tejfölre hasonlít az íze. Az én 9 hónapos fiam nagyon szereti. MOndjk én csak keksszel keverem (hogy megálljon benne a kanál), meg néha túróval. Gyümölcsöt magában adom neki szintén keksszel.
8/12 anonim válasza:
Actívia 2 éves kor felett adható!!
9/12 anonim válasza:
előző
ami nem folyós, az görög joghurt, mert a zsrítalrtalma nagyobb, én ebből szoktam tzatziki-t csinálni
(NEM A DANONE GÖRÖG!!)
10/12 anonim válasza:
Lidl-ben vagy aldi-ban szoktam venni, saját gyártásút, Milbona, Milfina, jó az állaga, finom, és jó árban is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!