Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik natúr joghurtot ajánlan...

Melyik natúr joghurtot ajánlanátok, ami nem olyan folyós? Tehát, keverném gyümivel, és kanállal adnám, csak ne legyen folyós, mert azt már nagyon nehéz kanállal adni.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 25. 19:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja, 9 hónapos egyébként.
2011. nov. 25. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem joghurt, de én túrókrémmel szoktam keverni.
2011. nov. 25. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a sparos nem az.
2011. nov. 25. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 10 hónaposom ma ette meg először a danone aktívia natur joghurtot.Gyümivel és kekszel kavartam össza.Eddig csak ezt fogadta el és imádta.Többet kipróbáltunk de nem ízlett egyik sem.Jó krémes,nem folyik.

2011. nov. 25. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Activia natùr joghurt KRÈMES legyen ez is ràírva a dobozra mert a sima natùr tènyleg folyòs.
2011. nov. 25. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Sissy joghurt (Pennyben kapni). Finom és krémes, ezért nem is folyós.
2011. nov. 25. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekünk eddig a Zott natúr fehér joghurt jött be. Az nagyon krémes,sűrű és nem savanyú, kicsit inkább a tejfölre hasonlít az íze. Az én 9 hónapos fiam nagyon szereti. MOndjk én csak keksszel keverem (hogy megálljon benne a kanál), meg néha túróval. Gyümölcsöt magában adom neki szintén keksszel.
2011. nov. 25. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Actívia 2 éves kor felett adható!!
2011. nov. 25. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:

előző

ami nem folyós, az görög joghurt, mert a zsrítalrtalma nagyobb, én ebből szoktam tzatziki-t csinálni

(NEM A DANONE GÖRÖG!!)

2011. nov. 25. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Lidl-ben vagy aldi-ban szoktam venni, saját gyártásút, Milbona, Milfina, jó az állaga, finom, és jó árban is van
2011. nov. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!