Milyen LEGO Duplo-t ajánlanátok 21 hónapos lánykámnak?
Mi a piacos szettet fogjuk most megvenni:
Itt meg tudod nézni a kínálatot, nagyon jók vannak:
De!: ha más játékot is keresel, akkor a WOW toys termékeket is nagyon tudom ajánlani. 15 hós lányunknak most vettük meg az istállót lovacskával zsokéval, és nagyon-nagyon tetszik neki. Már egy utcaseprő autója van a WOW-tól 3 hónapja, azt is nagyon szereti. :-)
Állatos, emberes is jó már neki. Pl. ház, állatkert, stb.
Vagy ha nem ódzkodsz a használttól, akkor az erdei manós sorozat is szuper.
Köszönöm!
Még annyit kérdeznék, hogy mekkora méretű egy duploemberke? Mert bennem még azok a legofigurák élnek, amik bátyámnak voltak, azok a picik, de tudom, hogy ettől a duplo nagyobb, ezért is való pici gyerekeknek is. Viszont még egyet sem láttam, ezért fogalmam sincs róluk, hogy milyenek.
Lego oldaláról: A DUPLO elemek mérete kétszerese a normál LEGO elemek méretének, így nagyszerű kezdete lehet egy gyermek építői karrierjének. A DUPLO lényege, hogy lehetőséget adjon a gyermekeknek az építésre, az alkotásra és a fejlődésre, miközben rengeteg játéklehetőség felfedezésére nyílik alkalma.
(1. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!