Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Lego duplo-nak vannak...

A Lego duplo-nak vannak lenyelhető részei? 1,5 évesemnek szeretnék venni.

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Elvileg nincsenek. Második kislányom "mindent szájbavevős", mivel nekünk már volt itthon, kb. 7 hónapos kora óta játszik vele, semmi gondot nem okozott, főleg az állatok, nagyobb kockák.

Ha izgulsz, a kisebb részeket tedd félre egy darabig.

Egyébként mindegyik dobozon rajta van, hogy hány éves kortól ajánlják.

2011. jan. 25. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ez van, abban nincs:

[link]

ez 1,5 léves kortól való

a nagyobbaknak való Duplóban már vannak

2011. jan. 25. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Szeritem is nyugodtan megveheted. Nekünk több szett is van belőle és maximum 1-2darabot vennék ki ilyen picúr esetében. Jó játékot!
2011. jan. 25. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
az én kisfiam(19 hónapos) pár hete kapta meg az első lego duplo-s játékát és imádja. Szerintem nagyon jó, mert nincs benne olyan igazán kicsi rész, szóval szerintem nyugodtam vehettek egy másfél évesnek. Én is tartottam tőle, de jól ki van ez találva, szerintem nagyon jó minőség.
2011. jan. 25. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
kisfiam másfél éves, még sokszor a szájába veszi a dolgokat de eddig még nem sikerült lenyelnie Lego duplot :) a virág a legkisebb elem benne de annak meg olyan a formája h nem fér bele a szájába. Imád vele játszani egyébként, a leghasznosabb játék amit az elmult fél évben vettem neki.
2011. jan. 25. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A virág simán belefér a lányom szájába. :o)

Majdnem úgy válaszoltam először, hogy ez "szájméret kérdése", de aztán nem akartam tréfálkozni ilyennel. De ezek szerint tényleg szájméret kérdése. :-D

Viszont lenyelni sosem nyelte még le...

2011. jan. 25. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:

másodok

enyém 22 hós, de nem nagyon érdekli

2011. jan. 25. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!