Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért olyan nagy szám játék a...

Miért olyan nagy szám játék a Lego meg a Duplo?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
azért mert iszonyatosan jó fejlesztő játék.a dupló a kicsiknek készült,akik pont jol megtudják fogni,pont összetudják rakni őket,és ahogy még rá tesz meg még,közben gondolkodik,variál,és nem utolsó sorban sokáig ki lehet használni,bármikor bármit lehet belőle csinálni,sosem ugyanolyan,sosem egyforma.kell ennél jobb játék és fejlesztés egy gyereknek?
2010. dec. 30. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyik legjobb játék a világon,én gyerekkoromban imádtam,ha még meglenne lefogadom,hogy most flenőtt fejjel is elszórakoznék vele (és vannak nem is kevesen akik meg is teszik:D).

Rengeteget összelehet gyüjteni a legobol,apránként,bármit lehet belőle épiteni. Ma már vannak komolyabb "alkatrészek" is hozzá de a hagyományossal is szinte akármit lehetett játszani,emlékszek.

2010. dec. 30. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Különböző nagyságú és formájú darabokból tevődik össze-fejleszti az nagyság és formaészlelést, a finommotorikát

Fejleszti a gestalt látást (segit a gyereknek látni az egészben a részt, és forditva)

A kész épitménnyel játszani lehet, kerekeket lehet neki szerelni- fejleszti az önértékelést, az énhatékonyságot.

2010. dec. 30. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtak előttem, mind igaz. Nekünk még megvan gyerek koromból a temérdek lego, alig várom, hogy a fiam elég nagy legyen, hogy játszhasson vele. Duplot már kapott és bár még ikább csak szétszedegeti az elemeket, de napról-napra egyre ügyesebb.

Amúgy ha arra gondolsz, hogy az építőjátékok egyik legdrágábbika, arra viszont az a válaszom, hogy lehet, bár ahogy írtam, ez még évtizedek múltán is játék marad, nem kopik el, nem törik, nem öregedik el a műanyag. Ez eseetben szerintem a minőség megéri az árát.

2010. dec. 30. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Kicsinek duplo helyett remekül megteszi a dávid kocka. Töredékébe kerül és ugyanolyan jól lehet vele építeni.
2010. dec. 30. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!