Miért olyan nagy szám játék a Lego meg a Duplo?
Szerintem az egyik legjobb játék a világon,én gyerekkoromban imádtam,ha még meglenne lefogadom,hogy most flenőtt fejjel is elszórakoznék vele (és vannak nem is kevesen akik meg is teszik:D).
Rengeteget összelehet gyüjteni a legobol,apránként,bármit lehet belőle épiteni. Ma már vannak komolyabb "alkatrészek" is hozzá de a hagyományossal is szinte akármit lehetett játszani,emlékszek.
Különböző nagyságú és formájú darabokból tevődik össze-fejleszti az nagyság és formaészlelést, a finommotorikát
Fejleszti a gestalt látást (segit a gyereknek látni az egészben a részt, és forditva)
A kész épitménnyel játszani lehet, kerekeket lehet neki szerelni- fejleszti az önértékelést, az énhatékonyságot.
Amit leírtak előttem, mind igaz. Nekünk még megvan gyerek koromból a temérdek lego, alig várom, hogy a fiam elég nagy legyen, hogy játszhasson vele. Duplot már kapott és bár még ikább csak szétszedegeti az elemeket, de napról-napra egyre ügyesebb.
Amúgy ha arra gondolsz, hogy az építőjátékok egyik legdrágábbika, arra viszont az a válaszom, hogy lehet, bár ahogy írtam, ez még évtizedek múltán is játék marad, nem kopik el, nem törik, nem öregedik el a műanyag. Ez eseetben szerintem a minőség megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!