Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A legó dupló adható már egy...

A legó dupló adható már egy évesnek?

Figyelt kérdés
Küdenétek nekem linket, hogy melyiket ajánljátok? Köszi
2011. jan. 1. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

szerintem meg tul kicsi, lenyelheti a darabkakat es meg nem is kotne le

inkabb vegyel epitokockakat (nagy, szines es erdekes)

2011. jan. 2. 00:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy inkább vegyél fa építőkockákat. Úgyis még csak rombolni fogja sokáig. Amit te felépítesz, azt ő szétveri. :)

Majd másfél-két éves kor körül már értékelni fogja a duplót, addig szerintem nincs értelme megvenni.

2011. jan. 2. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ennyi idős korában lego primot vettem a kislányomnak,nagyon szerette, szeptemberben múlt 2 éves,de még mindig el van vele:)
2011. jan. 2. 00:26
 4/7 anonim ***** válasza:

mi a 13 hónaposommal minden nap duplózunk :)

ez direkt akkora, hogy nem tudja lenyelni!

nagyon ügyes, szétszedi a darabokat, összerakni még csak segítséggel tudja mert kicsit rá kell nyomni és az még nem megy de ügyesen odarakja ahova kell :)

jó móka, pláne mikor megunja és bepakolja egyesével a dobozba :)

van kezdő doboz dupló, nekünk olyan van, van benne egy lego kutyus is :) én ajánlom :)

2011. jan. 2. 00:28
 5/7 A kérdező kommentje:
És lehet még primo szettet valahol kapni?
2011. jan. 2. 01:05
 6/7 anonim válasza:

Vaterán tudsz venni Primot.

Egyébként szerintem is ez a Lego tipus való először a kicsiknek,utána(másfél,két éves kortól)jöhet a Duplo.

2011. jan. 30. 01:15
 7/7 anonim válasza:
Elsőnek üzenem,hogy a Duplo-t és a hasonló méretű kockákat elég nehezen nyeli le a kisgyerek,kivéve ha akkora szája van,mint egy elefántnak... :-D
2011. jan. 30. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!