1 évesnek, ha egyszer tejtől kiütéses lett, adható neki később tej?
Figyelt kérdés
Nem tudom mitől, lehet a tejbegríztől pöttyösödött ki, ami 1 nap alatt elmúlt. (hasán, hátán melegkiütés szerű pöttyök) Ennek már 2 hete. Próbálhatok neki tejet adni újból? 13 hós a babám. Apja szerint a melegtől lett pöttyös, de nekem gyanús, hogy a tejtől. Más tejterméktől amúgy semmi baja. Imádja a joghurtokat, sajtot, túrót és minden más tejterméket. (már régen eszi ezeket) Csak a sima tejet nem itta még. Aznap először max. 0,5 dl-t volt hajlandó meginni, és akkor gondoltam, hogy akkor megcsinálom neki tejbegríznek. Szerintetek?2010. szept. 24. 22:00
1/3 anonim válasza:
A férjednek lehet igaza! Adj neki,nem hiszem,hogy bármi baja lenne tőle.
2/3 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy attól van, mert ott a fehérjék teljesen "feldolgozatlan" állapotban vannak, míg a többi tejtermékben erjesztve stb.
Ennek ellenére lehet más oka is, figyelni kell, ismétlődik-e legközelebb, ha igen, le kell állni a tejjel...
2 tejfehérje allergiás gyermek anyukája (az egyik már kinőtte 3 éves korára)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Ma megpróbálom újra, és figyelem a drágámat. Jó egészséget, kellemes hétvégét!
2010. szept. 25. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!