Lehet kiütéses az alma-barack bébipapitól?
Figyelt kérdés
4 és fél hónapos isfiamat elkezdtem hozzátáplálni, már evett ilyen fajta bébipapit, de ma adtam neki pár kanállal, és kajcsi után a szája körrül tele lett apró piros pöttyel. Ez lehet allergia?2011. okt. 27. 11:54
1/6 anonim válasza:
Lehet. Pihentesd ezt a fajtát. Később adj neki megint de csak barackot. Az almára nem igen lehet allergiás szerintem.
2/6 anonim válasza:
Én is várnék mondjuk 1 hetet és később csak barackot adnék neki, hogy akkor hogy reagál rá.
(Ha viszont már evett ilyet és akkor nem volt tőle baja, akkor nem biztos, hogy ez most allergia.)
3/6 anonim válasza:
Lehet!
De az én babám pont,hogy az almától lett kiütéses!
Azóta sem bírja valamiért...
4/6 anonim válasza:
Nálunk a barackot nem bírta, most sem szereti, pedig már másfél éves... Én azóta nem adtam neki, csak kis adagban próbaként.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor várok vele.
2011. okt. 27. 16:48
6/6 A kérdező kommentje:
Talán tudnátok a következő kérdésemre is válaszolni: Meddig adjak neki naponta 1 alkalommal bébipapit? Mikor lehet kétszer vagy többször adni neki?
2011. okt. 27. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!