Edus83 kérdése:
Milyen joghurtot ajánlanátok babának? Próbáltuk babáknak való, csokis, kekszeset finomak is de nagyon drágák.
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 10:10
2/13 anonim válasza:
mekkora babának mert sokaknak az egyéves is baba...
igazán kicsi babának - egy éves kor alatt még bio-t adnék -sparban lehet kapni-
egy éves kor felett mi már jogobellát meg ilyesmit adtunk nagy gyümölcstartalmúakat de nem izlett neki aztán másfél éves kortól már kaphatott málnát és a málnás joghurt lett a kedvence.
lehet hogy csak nekem furi de a joghurtot mint egészséges tejterméket nem keverném csokoládéval. kekszet is bio-t szoktam venni a müllerben v. a rossmannban tönkölykekszet.
3/13 A kérdező kommentje:
8és fél hós,a lányom.
2010. okt. 14. 10:15
4/13 A kérdező kommentje:
bocsánat,puding ami kifejezetten babáknak való.
2010. okt. 14. 10:16
5/13 anonim válasza:
Én Zott szívecskét (barackosat) veszek a kisfiamnak (1 éves múlt). Nagyon finom, alig van benne cukor, és ez tartalmazza a lehető legkevesebb adalékanyagot.
6/13 anonim válasza:
értem akkor a piacokon kimérve kapható házi tejtermékeket választanám annak van a legtöbb köze a természethez v. német bio termékeket.
7/13 anonim válasza:
Én sima natúr joghurtot adok neki, amit mi is eszünk. Magában még nem adtam neki, lehet keverni gyümölccsel, gabonapehellyel, ami eszembe jut.
8/13 anonim válasza:
Csak egy ötlet: Most vettem a Brendonban Humana tejdesszertet. Tudom, ez nem joghurt, de egy tízóraira jó lehet. 4*100 g, 295 Ft.
Probiotikus, szőlőcukor (az is cukor!) van benne.
9/13 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet venni a lányomnak. Csak egy ötlet: én úgy csinálom, hogy leturmixolok banánt és összekeverem fél adag csokis pudinggal. Nagyon szereti a kislányom, mert magában nem mindig eszi meg a gyümölcsöt, de ha érzi benne a puding ízét, akkor igen. És így megspórolsz egy kis pénzt is, mert csak fél adagot eszik meg egy alkalommal.
10/13 anonim válasza:
Cserpes joghurt, vagy natur joghurt amibe te teszel gyümölcsöt és ha kell pici gyümölcscukrot;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!