Mikor és milyen joghurtot adtatok a babának először?
Natúr Danone joghurtot kapott először, akkor volt 7 hónapos. Nálunk a védőnő akkortól javasolta.
Gyümölcsöt plusz gabonapépet szoktam keverni bele, így az állaga majdnem olyan, mint a tejpép. A kislányom imádja! :)
Natúrt és NEM DANONE-t! legfőkéooen nem gyári "gyümölcsjoghurtot" vagy ízestett joghurtot
natúr joghurt+gyümölcs vagy bébidesszert, esetelg túró
Babakaát is sokáig evett,9 hónaposan bőven, (akkor még csak 2 szilárd étlezése volt) nem azért mert válogatós, hanem mert ha éppen úgy adódott, akkor kényelmes.
vannak kimondottan nagyobbaknak valók
érdemes elolvasni, hogy mi van gyümölcsjoghurtokban:
"piros színű gyümölcsjoghurtnak alkotója. Ez az anyag, amellett, hogy allergiás reakciókat válthat ki, a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki."
én itt sokalltam be
Első vagyok. Engem azzal akasztott meg a védőnőm, amikor elmeséltem neki, hogy csinálom a gyümölcsös krémtúrót a lányomnak (natúr Milklandos krémtúró- zsírszegény túró, de krémesítve van-, hozzá gyümi és keksz), és erre közölte, hogy de vannak bolti krémtúrók is. Aha... tele cukorral, ízfokozóval, tartósítószerrel.
Nem mondom azt, hogy soha nem fog olyat enni, de ennyi idősen még biztosan nem adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!