Joghurtot, krémtúrót, túró-rudit mikortól adtatok a babáitoknak?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 13:49
1/4 anonim válasza:
nekem a doki azt mondta hogy 10-11 hósan elkezdhetek egy kicsi tejterméket adni. én szerintem elöször majd tejpépbe keverek tehéntejet, majd natur joghurtot, és a súlyától függöen kap ezekböl az édes dolgokból. ezek a dolgok pont olyanok lesznek mint egy csoki.
2/4 anonim válasza:
Szia! A savanyított tejtermékek (joghurt, sajt. tejföl, túró) adhatók 8 hónapos kortól. A túrórudival és a krémtúróval ráérsz még, de házilag te is készíthetsz pl. gyümölcsös túrót vagy akár krémtúrót is, és nem lesz benne sem ízfokozó, sem tartósítószer, stb... Minden jót, 17 hónapos kisfiú anyukája.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. máj. 11. 14:10
4/4 anonim válasza:
joghurtot(natúr),túró rudit(csak a túrót)7-8hónapos kora között kapott a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!