Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tovább? Mit kezdjek az...

Hogyan tovább? Mit kezdjek az életünkkel? Hogyan folytassam, vagy mit tegyek, hogy minden rendben legyen?

Figyelt kérdés

A kislányom 7 hónapos. Két napja elutaztam anyukámékhoz, hogy meglátogassuk őket a kicsivel. A párom azt mondta, hogy ő nem jön, mert fáradt. Sokszor vitatkoztunk a baba születése óta, mert semmit nem segített, inkább eljárt a barátaival, néha szórakoztatta a lányát és ennyi volt a tevékenysége.

Mikor hazajöttünk az anyukámtól (egy estét töltöttünk ott) akkor már nem volt itthon. A cuccai sem, az utazótáska sem.

Két napja semmi jele annak, hogy ő visszajönne. Ma tudatosult bennem, hogy besokallt és elhagyott minket.

Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, a kislányom hét hónapos, mint már említettem, a segítségem (édesanyám) 110 km-re van tőlünk, dolgozni pedig nem tudok, mert még ahhoz kicsi a lányom, hogy lepasszoljam valakinek.

El vagyok keseredve.

2012. márc. 16. 09:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
En irnek neki e-mail azt ugyis elobb-utobb elolvassa. Habar gondolom mar megtetted ezt is. Szepen leirnam, hogy bujkalni felesleges esn nem is fogsz utanna maszkalni mert ilyen gerinctelen emberre neked nincs szukseged. Csupan egy dolgot szeretnel vele megbeszelni es ez a gyerektartas meg az, hogy egyaltalan reszt akar-e venni a lanya neveleseben, akarja-e egyaltalan latni. Tudom barhogyan is faj de hidd el igazat irt itt egy valaszado. Jobb inkabb egyedul a babaddal mint egy ilyen gerinctelen alakkal. A kutyabol nem lesz szalonna es a ver sem vallik vizze. Ugy elni tovabb vele, hogy barmi kis gond van megfutamodik a csaladjatol nagyon faraszto es stresszs lehet. Tegye meg a kotelessegeit es fel is ut meg le is ut egy ilyen alaknak. Nagyon sajnallak. :(
2012. márc. 16. 10:32
 12/51 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy rám akar ijeszteni; de ha mégis, akkor sem a legjobb módot választotta erre a szerepre. Meg kellett volna beszélnünk a dolgot, mert az, hogy gondol egyet és lelép nem megoldás.

Írtam neki levelet is, hogy legalább oda írjon majd, ha látja.

De eddig sosem viselkedett így, nem volt ilyen görény. Szóval ez nekem így sok(k).

2012. márc. 16. 11:02
 13/51 anonim ***** válasza:
Szia! Hány évesek vagytok amúgy??? Én nem mondom hogy az ha fiatalok megérthető de sajnos a férfiak később érnek ide vagy oda az apaság....! Nagyon sajnállak, én nem tudok neked tanácsot adni mert én se tudom mit csinálnék.... se telefon se e-mail :( Hm....! Anyudékhoz nem tudsz haza menni? Mert gondolom az anyagiak is aggasztanak :( Lélekben veled vagyok csak ennyit tudok most.. Én lánykám is ilyen koru :(
2012. márc. 16. 11:48
 14/51 anonim ***** válasza:

Sajnos az utolsó válaszolóval kell egyetértsek. Mindamellett, hogy nincsen "véletlen" gyerek. A gyermekáldásért tenni kell és ha nem védekeztek, akkor bizony van esélye. Védekezés mellett, ha az megbízható volt, akkor nagyon pici az esélye a terhességnek, persze belefér.

Biztosan ramatyul érzed magad, de most segítségre van szükséged. A párod, "csak" élettárs, vagy házasságban éltek? Ez fontos a jogi procedúra miatt.

Az neked kell eldöntened, hogy mennyit bírsz, visszafogadod-e, ha megkerül. A probléma viszont akkor is fönn fog állni, mert a párod éretlen az apaszerepre. Anyuci pici fiacskája, akit anyuka nem hagy felnőni és önálló életet élni, emellett rivalizál veled. Bizonyára már a gyerek előtt is voltak konfliktusok...

Munkahelyén lehet még keresni, vagy ha sehol sincs, akkor rendőrség!

Én a helyedben ügyvédet fogadnék azonnal (ha más nem tanácsadásra). Egy időre leköltöznék a szüleimhez... Ez most kényszer helyzet sajnos és egyedül nem fogsz tudni lakást fenntartani és gyereket nevelni anyagilag...

2012. márc. 16. 12:01
 15/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én 27 éves vagyok, a párom 31. Jövő hónapban lesz 32, aznap, amikor a kislányunk lesz 8 hónapos.

Nem mondanám magunkat olyan fiatalnak.

Anyukámékhoz tudnék menni, csak valamiért nem visz rá a lélek. Talán abban reménykedem, hogy bármelyik pillanatban betoppanhat a párom az ajtón. :(

És valószínű ezért nem mentem még el itthonról...

2012. márc. 16. 12:03
 16/51 A kérdező kommentje:

És akkor még annyit:

Élettárs, de el vagyok jegyezve. Lett volna esküvő, csak még nem volt kitűzve az időpont.

2012. márc. 16. 12:06
 17/51 anonim ***** válasza:
.
2012. márc. 16. 12:32
 18/51 anonim ***** válasza:
huh nagyon sajnálom a dolgot......ez tényleg felfoghatatlan....nagyon durva, hogy van aki képes ilyet tenni:(
2012. márc. 16. 12:38
 19/51 anonim ***** válasza:
En megprobalnam anyost felhivni es megkerdezni h nincs-e ott akarmi is lenne a valasz elmondanam h mit tett es h a lanya nem is erdekli.kicsit felvilagositanam a dragat h mit is tett a draga kicsi fia..aaaa az ilyenektol ugy de ugy fel tud menni a pumpam!! Nagyon sajnalom ami tortent es kitartas remelem minden jora fog fordulni!!!
2012. márc. 16. 13:05
 20/51 anonim ***** válasza:

én is sajnálom :(

mikor beszéltetek utoljára telefonon? mindent elvitt vagy csak pár göncöt?

tudom ez elég aljas, de megnézted az emailjeit, esetleg facebookját, net előzményeket? hátha valahol találsz valamit, hogy merre keresd vagy épp ne keresd :S

2012. márc. 16. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!