Mit tennetek,30 eves leszek, meg akarom unnepelni, babam 3 honapos. Egy ejjelre oda adhatom az anyosnak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 16:47
1/20 anonim válasza:
Ha nem szopizik,akkor miért ne!
2/20 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan,csak a szoptatást old meg valahogy(már ha anyatejes).
3/20 A kérdező kommentje:
nem anyatejes mar....ugy aggodom,masik varosban laknak,30kmre,es nemtom...csak nem akarozik otthagyni,de megakarom unnepelni..
2012. febr. 5. 16:57
4/20 anonim válasza:
minnél hamarabb szokja hogy nem csak anya van annál jobb lesz neki is neked is később is!!!remélem értesz??nyugodtan hagyd és érezd jól magad,és Boldogat neked!!:))
5/20 A kérdező kommentje:
inkabb hamarabb rabiznam egy bebicsoszre....nyugodtabb lennek,nem birom az anyosom,o se engem,csak valahogy nem jo szivvel hagyom ot...nemtom,tul reagalom biztos
2012. febr. 5. 17:12
6/20 anonim válasza:
Nyugi. Elmész ünnepelni DE az összes gondolatod otthon lesz a kicsivel. Sajnos nem igazán fogsz tudni kikapcsolni. Tapasztalat.
7/20 anonim válasza:
én nem mennék. hívd meg a barátaidat hozzátok, és csináljatok egy jó, halk házibulit
9/20 anonim válasza:
nyugodtan vidd el,semmi baja sem lesz,jó a babának a ha többen vannak körülötte,és ha hozzászokik,hogy a nagyszülők is vigyáznak rá,elviszed estére reggel mész érte,nyugodtan ünnepeld meg,egyszer leszel 30 éves, a babának meg semmi baja nem lesz
10/20 anonim válasza:
Ha nem akarod anyósra hagyni, akkor hagyd másra, akiben megbízol (szomszéd, ismerős, esetleg bébiszitter). De én a helyedben elmennék bulizni, kell egy kis kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!