Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Van 3-rom gyermekem. 11-év 7év 14 hós. Most derült ki hogy,terhes vagyok. Nem tudom,hogy mit kezdjek a helyzettel? Szívem azt súgja hogy, igen jöhet a 4-dik az eszem pedig nem. Tanácstalan vagyok.:-(2012. jan. 30. 11:54
1/8 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni! Férjed mit szól hozzá? Az anyagi helyzetetek megengedi? Később 4 gyereket el tudsz majd indítani az életbe? Nehéz döntés, de neked meg a férjednek kell ezt eldönteni.
2/8 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetem egyenlőre engedné. A párom is szeretné mert. 3 fiunk van és hátha kislány lenne. NAGYON NAGY KÉRDÉS EZ MOST SZÁMOMRA.:-(
2012. jan. 30. 11:59
3/8 anonim válasza:
Ha minden feltétel adott akkor az eszed milyen érveket hoz fel???
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, ha minden adott, akkor ne gondolkozz, kezdj el örülni! Megint anya leszel. :)
5/8 anonim válasza:
ha az anyagi helyzetetek is megengedi, és hátha kislány!!!!! én bevállalnám. (mióta megnéztem és végigbőgtem egy abortuszos videót, azóta úgy vagyok vele, hogy erős indok kell hogy meggyőzzenek róla, hogy miért ne szülessen meg egy új élet) persze ezt csak te tudhatod. de gondolom nem védekeztetek, akkor lehet hogy a szívetek mélyén akartátok :)
6/8 anonim válasza:
Ha a férjed is szeretné és anyagilag is megoldjátok, tartsd meg, nagyon jo lehet 4 gyereket nevelni. nekem sajnos csak ez az egy marad.. anyagiak és a párom se akar többet. pedig nagyon szivesen szülnék mégegyet
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó szülők lehettek, ha mégegy újabb kicsi élet vágyik közétek :)) Sok boldogságot!!:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aranyos vagy.
2012. jan. 30. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!