2 hét múlva hivatalosak vagyunk vidéken esküvőre ahol anyósék laknak.4 hós a babánk és nem merem a nagynénikére hagyni aki pedig jól foglakozik a kicsivel.Aggódok,hogy fog viselkedni.4 óránként szoptatok,tehát erre az időre úgy is oda kell szaladni megetetni,de hogy fogja bírni nélkülünk?
el.max nem maradnék sokáig késő esti etetés után aludnék vele
2011. máj. 11. 10:57
2/28 anonim válasza:
lefejed a tejet előre,és oda se kell menni
ellessz jól a nagynénivel,ne aggódj
2011. máj. 11. 10:58
3/28 anonim válasza:
Most elsősorban anya vagy aki 4 óránként szoptat,a babádnak szüksége van rád,a közelségedre.Mivel nem tudnál visszarohangászni szoptatni és a nagynéni kénytelen lenne cumisüvegből etetni,fennálhat,hogy a babó leszokik a ciciről,mert zgye a cumisüvegben levő kajáért nem kell megdolgoznia:)Igaz,hogy nem napokig tartana az esküvő,de van rá példa,hogy egyetlen üvegből való etetéstől elment a babó kedve a cicitől.
Én a helyedben szépen toleránsan visszautasítanám a meghívást.
Ráadásul nem is tudod,a távollétedre hogyan reagálna a pici.Lehet nem is fogadná el a kaját mástól úgy,hogy téged nem lát,vagy épp az üveget utasítaná vissza.
Dönts okosan:)
2011. máj. 11. 10:59
4/28 anonim válasza:
Ha olyan távolságban vagytok, hogy visszajársz szoptatni, akkor nincs baj. Szerintem nyugodtan bulizz, max. szólnak ha végképp nem nyugszik meg a baba.
2011. máj. 11. 11:00
5/28 anonim válasza:
Uccsó vagyok,még valami:ha meg rohangászol a babához,akkor meg a hangulatodat rontod:)
Mármint valahogy nem lehet szórakozni és babázni egyszerre.Vagyis lehet de úgy egy év múlva:))
2011. máj. 11. 11:00
6/28 anonim válasza:
Ennyi idős volt a babám,mikor hosszas vívódás után egy egész napra nagymamánál hagytam.Ha jól bánik vele,és a pici elfogadja nyugodtan hagy rá,és próbálj egy kicsit kikapcsolódni,mert rád fér.Néha nőnek is kell lenned,és nem csak anyának.Ezen kívül,ha 4 óránként ránézel pláne nem lehet gond.
2011. máj. 11. 11:03
7/28 A kérdező kommentje:
Én sem szeretnék menni,mert nem lennék úgy sem felszabadult,de a férjem ezt nem nagyon akarja elfogadni.Megy a vita!
2011. máj. 11. 11:05
8/28 anonim válasza:
Légy laza,semmi baj nem történhet!!elsö voltam.
2011. máj. 11. 11:06
9/28 anonim válasza:
Én tavaly voltam esküvőn, és ott az egyik anyukának 4-5 hós volt a babája. Elhozta magával a szertartásra(gondolom előtte jól belakott), ott a gyerek jól elvolt. Aztán hazavitte, megetetni és lefektetni, majd visszajött. Kb.3 óra múlva hívták a nagyszülők, hogy menjen mert éhes a gyerek. Elment megetette majd visszajött. Táncolt, evett, jól érezte magát. Következő etetésnél meg már éjfél körül volt és haza is ment. Lényeg:jól érezte magát, a pici sem cumisüvegezett. annyi, hogy nem hajnalig szólt a mulatság számára. Amúgy kb. 15km-re laktak a helyszíntől, de autóval megfordult 30perc alatt. Én így simán elmennék, mert akkor is kikapcsolódik az ember pár órára.
2011. máj. 11. 11:06
10/28 anonim válasza:
Akkor esetleg a férjed képviselhetné a családot.Vagy nem is akar egyedül menni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!