Anyukák! Mit tennétek a helyembe? Elmennétek?
Szerintem menjetek nyugodtan, ha megbízható a nagynéni, akkor semmi baj nem lesz. A cumizavar persze létezik, van akit egy cuisüveges etetés megzavar, de ez nem alaptörvény, nálunk nem volt ilyen probléma, amikor nagy ritkán egy etetés üvegből történt.
Különben is ha olyan közel lesztek, hogy el tudsz szaladni etetni, akkor ha kapjátok a telefont, hogy a gyerek vígasztalhatatlanul sír, akkor simán leléphettek.
Attól hogy anya vagy, még nem kell mártírkodva mindenről lemondani, a gyereknek is az a jó, ha pihent, mosolygós, lelkileg nyugodt legyen az anyja. Ha ehhez kell egy picike kikapcsolódás, akkor legyen.
Én vagyok az,aki szerintem egyedül azt írta,hogy ne menj el:)
Tulajdonképp el tudnál menni,szórakoznál,kikapcsolódnál kicsit,de szerintem az aggódás,minden percben a babára gondolás legbelül benned maradna és így nem lehet felhőtlenül élvezni az esküvőt.
Lehet én vagyok maradi meg szigorú magamhoz,de amíg ilyen picik voltak a gyerekeim én velük maradtam.Volt nálunk is sok vita ebből,de ahogy nőttek a gyerekek,bepótoltunk minden bulit:)
Lányom 3 hónapos, hétvégén mentünk volna koncertre. De lemondtuk.. nem lennék nyugodt. Aggódnék, hogy vajon mit csinál, nem sír-e, ugye nem kézben altatják, evett-e rendesen? Szóval én még nem vagyok képes rá. :)
De már mondtam a férjemnek, hogy egy kora délutáni mozit már bevállalhatnánk. Olyankor még nem nyűgi a kicsi, de estefelé előfordul, hogy kihagyja a fürdés előtti pihit, és akkor nagyon nyűgös. Tesómék meg ringatósok, félek, hogy rászoktatnák. Így nálunk az esti programok még tolódnak kicsit. :D
De ez én vagyok, te tudod, mennyire vagy aggódós. :)
Én elmennék. A nagynéni megbízható, ott lennél a közelben, de rád fér a kikapcsolódás, nem?
Én már pár hetes korukban is másra hagytam a gyerekeimet, hogy a férjemmel vagy a barátnőimmel kikapcsolódhassak, mégsem lettem ettől szar anya, viszont a gyerekeim azóta sem csinálnak problémát abból, hogy másnál kell aludni. :) Az a lényeg, hogy megbízz abban, akire rábízod.
Én elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!