Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit tennétek a...

Anyukák! Mit tennétek a helyembe? Elmennétek?

Figyelt kérdés
2 hét múlva hivatalosak vagyunk vidéken esküvőre ahol anyósék laknak.4 hós a babánk és nem merem a nagynénikére hagyni aki pedig jól foglakozik a kicsivel.Aggódok,hogy fog viselkedni.4 óránként szoptatok,tehát erre az időre úgy is oda kell szaladni megetetni,de hogy fogja bírni nélkülünk?
2011. máj. 11. 10:54
1 2 3
 11/28 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Szerintem menjetek nyugodtan, ha megbízható a nagynéni, akkor semmi baj nem lesz. A cumizavar persze létezik, van akit egy cuisüveges etetés megzavar, de ez nem alaptörvény, nálunk nem volt ilyen probléma, amikor nagy ritkán egy etetés üvegből történt.

Különben is ha olyan közel lesztek, hogy el tudsz szaladni etetni, akkor ha kapjátok a telefont, hogy a gyerek vígasztalhatatlanul sír, akkor simán leléphettek.

Attól hogy anya vagy, még nem kell mártírkodva mindenről lemondani, a gyereknek is az a jó, ha pihent, mosolygós, lelkileg nyugodt legyen az anyja. Ha ehhez kell egy picike kikapcsolódás, akkor legyen.

2011. máj. 11. 11:07
 12/28 anonim ***** válasza:
Tesóm is kb ekkora lehetett, mikor anyum unokatestvérének az esküvőjére voltunk meghívva. Elvittük magunkkal, nem volt semmi gond.
2011. máj. 11. 11:22
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok az,aki szerintem egyedül azt írta,hogy ne menj el:)

Tulajdonképp el tudnál menni,szórakoznál,kikapcsolódnál kicsit,de szerintem az aggódás,minden percben a babára gondolás legbelül benned maradna és így nem lehet felhőtlenül élvezni az esküvőt.

Lehet én vagyok maradi meg szigorú magamhoz,de amíg ilyen picik voltak a gyerekeim én velük maradtam.Volt nálunk is sok vita ebből,de ahogy nőttek a gyerekek,bepótoltunk minden bulit:)

2011. máj. 11. 11:23
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
nálunk 2 és fél hós babával volt totál ez a helyzet annyi különbséggel, h bnőm ment férjhez, és az ő lakásában volt a gyerek anyummal. 3 óránként evett akkor, és én 3 óránként mentem és szoptattam, addig anyával jól elvolt. este az alvás előtt volt sírás, de hát anya felnevelt 3 gyereket... így ráhagytam én mentem "bulizni". semmi baj nem volt, észre sem vette h nem vagyok ott. nekem sztem rosszabbul esett, h jól elvan nélkülem, mint neki az h picit másra hagytuk :) nyugi, nem lesz gond!!! érezzétek jól magatokat, sztem rátokfér :)
2011. máj. 11. 11:23
 15/28 anonim ***** válasza:

Lányom 3 hónapos, hétvégén mentünk volna koncertre. De lemondtuk.. nem lennék nyugodt. Aggódnék, hogy vajon mit csinál, nem sír-e, ugye nem kézben altatják, evett-e rendesen? Szóval én még nem vagyok képes rá. :)

De már mondtam a férjemnek, hogy egy kora délutáni mozit már bevállalhatnánk. Olyankor még nem nyűgi a kicsi, de estefelé előfordul, hogy kihagyja a fürdés előtti pihit, és akkor nagyon nyűgös. Tesómék meg ringatósok, félek, hogy rászoktatnák. Így nálunk az esti programok még tolódnak kicsit. :D

De ez én vagyok, te tudod, mennyire vagy aggódós. :)

2011. máj. 11. 11:27
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék. A nagynéni megbízható, ott lennél a közelben, de rád fér a kikapcsolódás, nem?

Én már pár hetes korukban is másra hagytam a gyerekeimet, hogy a férjemmel vagy a barátnőimmel kikapcsolódhassak, mégsem lettem ettől szar anya, viszont a gyerekeim azóta sem csinálnak problémát abból, hogy másnál kell aludni. :) Az a lényeg, hogy megbízz abban, akire rábízod.

Én elmennék.

2011. máj. 11. 11:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki a nagynéni is?Szerintem az lenne az ideális,ha lenne nektek biztositva egy szoba/ház bármi az esküvő helyszinéhez közel.A babával ellehetnél az esküvőn pár órát,aztán ha etetésidő van elmentek a szállásra.Megy a nagynéni is.Ott megetetsz,esetleg ha alvásidő van elaltatod,nagynéni ott marad vele.Te visszamész a lagziba,telefon persze nálad is,nagynéninél is van.Ha ujra etetés idő van,vagy valami gáz,akkor visszamész.
2011. máj. 11. 12:31
 18/28 anonim ***** válasza:
én vinném az esküvőre a babámat. vittem is, 5 hónapos volt, aludt a babakocsiban vagy nézelődött. elvonultam vele szoptatni, ennyi.
2011. máj. 11. 12:59
 19/28 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Én is vinném a babát, főleg most, jó időben. Persze egy januári lagzira egy egyévest se vinnék, nem szeretném ha a taknyos időszakban mindenki a képébe lihegve atyalapatyalázna, de ilyenkor simán elvan egy 4 hónapos a babakocsiban. Közben lehet egy kört is sétálni vele, még akár szórakozni is tudsz, mert ilyenkor mindig van bőven lelkes önjelölt bébiszitter, aki a babakocsit tologatja a közeledben. így a gyerek is a közeledben van és nem idegeskedsz miatta.
2011. máj. 11. 13:00
 20/28 anonim ***** válasza:
menj el nyugodtan, nem fog leszokni a ciciről, a mi lányunk sem szokott le, pedig ő hós volt amikor néha apára hagytam én meg végre átaludtam egy éjjelt.
2011. máj. 11. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!