Ti mit tennétek? Bolond vagyok? Van 2 egészséges, gyönyörű kislányom.
A 2. babám születése igazi ÉLMÉNY volt, s egyfolytában arra vágyom (7,5 hónapos), hogy újra átéljem. Imádtam mindkét alkalommal terhes lenni, imádtam a rugdosást odabent, azt a pillanatot, mikor kibújt, azt az illatot, amit születése után rajta éreztem....
Hogy mi is a kérdés? Újra, meg újra szereném átélni... S a párom is támogat, hogy legyen még egy babám (mondjuk dolgoznék pár évet előtte), de feltette a kérdést, hogy mi van, ha a születése után ismét arra vágyom majd, hogy átéljem? Olyan ez kicsit, mint a drog szerintem... Vagy szerintetek megoldódik ez azzal, ha majd már dolgozom, s a 2 gyereket kell vinni oviba, bölcsibe....
A kérdés onnan merül fel épp most, hogy holnapra van időpontom a dokihoz, hogy feltegyen spirált, de nem tudom, helyes-e....
Ha nem vagy benne biztos, hogy helyes-e számodra a spirál, akkor várj. Védekezzetek máshogy, dolgozz, babázz, stb. Ha pár hónap múlva is így érzed, és a párod is támogat, miért ne?
El tudjátok tartani, szeretetben felnevelni? Akkor mi tart vissza? :) Nem vagy bolond. 100%ban megértelek, bár én semmiképp nem tetetném fel a spirált. Elég macerás lesz, ha úgy döntessz, hogy mégis babát szeretnél. GOndoldd át még1x :)
Nekem 4 lányom van :-) A legkisebbek 1 évesek, ikrek. Én is imádom őket , meg a terhességet , babaillatot stb.
Ha úgy hozza a sors, akkor még lehet hogy 1x átélhetem :-)
A párommal megszakítással "védekezünk" , de megbeszéltük hogyha becsúszik a baba akkor szó nem lehet elvetetésről.
Szerintem ha nem gond a pénz, akkor szülj nyugodtan.
35.N
Köszi Lányok!
Nekem hasznos volt a "lepontozott" válaszoló is, mert igen, mikor próbálom észérvekkel átgondolni, akkor pont elég a 2 gyerek, a figyelmünk a férjemmel, meg hogy jók legyenek a körülmények....
Ne értsetek félre, nem élünk rosszul, hitelünk az van, de a férjem állása biztosnak tűnik....
Kedves 4 gyerekes! Akkor ez az érzés SOSEM múlik el?
Az is a baj, hogy a szakmámból nem jó sokat kiesni... Ha nem az lennék, ami, nem sokat gondolkodnánk... ne érezzétek ezt beképzeltnek, átlagos sürgősségi orvos vagyok, de nem jó 5-6 évre kiesni a gyakorlatból...
Mindenkinek még egyszer köszi a hasznos gondolatokat!
Én vagyok, a "kedves 4 gyerekes" :-)
Nekem nem múlt el :-) Ugyanúgy vagyok most a picikéimmel mint annó 14 éve a nagylányommal.
Én az 5 éves gyerekem kiskora alatt megcsináltam egy műkörmös képzést, és úgy néz ki idén már a szalonom is kész lesz. Azóta már van kész vendégköröm, meg nagyon sokat gyakoroltam.
Ha kész lesz a szalonom akkor az ikrekhez veszek fel valakit, vagy magánbölcsibe mennek.
És ha közben szülnék , akkor ugyanígy lenne, csak közben eljárnék a szalonba, addig meg szintén felvennék valakit.
35.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!