Csillógó, egészséges, gyönyörű haj? Hogyan?
Sziasztok!
Mivel sok ien kérdés van szeretném megosztani a tapasztalataimat.
szép.
Elárulom mitől.
Nem festem agyon a hajam. Mivel csak 20 vagyok bőven elég a szinező, és azt is csak 1 félévben egszer.
Babasamponnal mosok hajat( a mandulással)
És balzsamnak Serical Latte hajpakolást használok.
Vasalom a hajam , ezért mosás után Loreal hővédőt teszek rá.
Azelőtt nem használtam hővédőt, de mióta kenem, nem töredezik a hajam.
Higyjétek el, nagyon sok balzsamot kipróbáltam, és a Serical a legjobb.
Isteni illata van, és 1 kiló 700!!!! forint.
Azért nem mindegy:)
Hajfestékboltban kapható.
Nagyon hosszú sötétbarna hajam van, egészséges és
Én így szoktam:
Soha nem volt befestve a hajam (gesztenyebarna), nem vasalom. Heti 1x mosom, magától hagyom megszáradni, ricinust használok. Sok víz és gyümölcs! És gyönyörűűű x) Ennyi :D
16/L
én sem vasalom ellentétben a barátnőimmel meg nem festem és gyönyörű a hajam imádom és irigyelnek is érte de ha nem értik meg hogy a szőkítéssel meg a vasalással tönkreteszik :S Én is hetente 1-2 alkalommal kell hajat mosnom, pakolást is szoktam rá használni sok vizet iszom, nem eszek zsíros meg agyonfűszerezett gyors kajákat meg sok zöldséget meg gyümölcsöt eszem és nem csak a hajam szép hanem a bőröm is
22/L
Én meg így:
Heti 2x hajmosás. Hetente ricinus + sörrel való öblítés. Kallos placenta hajpakolás 2 hetente. Dulgon babasamponnal mosom a hajam, mert ebben nincs semmi káros és szárító anyag. Sunsilk balzsam. Nem vasalom a hajam. Minden nap használok gliss kur hajvégápolót. Nem szárítom meg hajmosás után.
így is van...nagyon csúnya a természetellenes hajszín...
Én mondjuk vasalom, mert nekem amúgy olyan semmilyen, de nem viszem túlzásba
Egy festett haj amúgy sokkal fényesebb, mint a természetes hajszín, jó itt nem arra az agyonfestett, meg tök egészségtelen hajra gondolok.
Akinek egyenes a haja (tök mindegy, hogy vasalótól, vagy alapból), annak amúgy is sokkal fényesebb, mert nem törik meg a fény a hajadon.
Ha meg ápolod megfelelően, akkor biztos, hogy semmi gond nem lesz. Semmivel nem kell túlzásba esni.
Lehet, hogy kicsit off, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!