Smink 15 évesen? Újra szép, egészséges haj?
A hajadra gyümölcs, vitaminkúra, és vigyázz hogy ne fázzon meg,ha lehet hagyd magától megszáradni a forró hajszárító sem jó neki.
A sminkről nekem az a véleményem, hogy egy kis szemhéjpúdertől, szemceruzától nem fogsz ráncosodni,csak tudni kell mértéket tartani, nem kell egy reggel magadra kenni a teljes palettát-megjegyzem az szerintem nem is szép!
ja és a haj,nekem is volt olyan idő hogy hullot,s mikor megkérdeztem egy fodrászt,mondta hogy természetes,mert az évben van hogy hull,van hogy nő..és télleg elmulott a hajhullás...
de azért vigyázz rá,az előttem szóló jólmondta,hagyd hogy magától száradjon,ne vasald,göndörítsd sokat,ha mégis vegyél neki megfelelő szert hogy védje a hajad.
balzsamozd mosás után,van olyan hogy 5-10percet kell rajtahagyni és lemosni..nekem az iesmik váltak be:)
én is 15 évesen kezdtem sminkelni magam, egy kis púder,szempillaspirál,szemceruza..most 20 vagyok és nem ráncosodom:D nem kell túlzásokba esni, és minden nap lemosni, buli után se felejtsd el..mert a sminkben alvástól már lehet szépen ráncosodni..
a hajadra én regeneráló hajápoló terméket vennék, nekem a garnier naturals-os avokádós sampon-balzsam vált be,szépen helyre rakta a kiszáradt hajamat..de persze ezt ki kell tapasztalni, hogy kinek melyik termékek válnak be:)
előttem szólóknak van igazuk nyugodtan festheted magad csak utána mosd le :)
hajadra gyógynövényes sampont-balzsamot ajánlanék vagy hajszeszt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!