Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek a helyemben? Ha...

Mit tennétek a helyemben? Ha akarnák mégegy gyereket, de a körülmények nem adottak?

Figyelt kérdés
nemcsak a pénzre gondolok,mondjuk az sem adott jelenleg.de arra gondolok,hogy nincs segitségem sem.szeretnék mégegy babát de azt sem tudom,h járnák terhes gondozásra,nincs aki vigyázzon a gyerekre,csak a párom van,de ö meg dolgozik.netán szülés meg ilyenek,bele sem merek gondolni hova tenném addig a fiamat.vannak nagyszülök,egyik messze lakik.a másik velünk egy városban,de isznak,pénzük nincs,nem dolgoznak csak isznak,ilyenekre nem lehet gyereket bizni.ök nem segitenek,csak lehuznak hozzám járnak kölcsönkérni,no meg ilyenek.inkább nem is részletezem,mert eléggé szégyenlem,de sajnos ez az igazság.most ez miatt nem lehet kistestvére a fiamnak?
2012. jan. 26. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem sincs segítségem, a gyerekem mindig jött velem terhesgondozásra. Szülésnél egy baráti pár vigyázott rá, de végső esetben a férjem maradt volna, én meg mentem volna egyedül szülni.

Kevesebb mint 2 év különbség van köztük.

Tervezünk 3.babát, még mindig nincs segítségem, de megoldjuk, majd jönnek velem terhesgondozásra megint, más ötlet nincs, bár a nagy most kezdte az ovit, így "eggyel kevesebb".

2012. jan. 26. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
kb hasonló szituban vagyok, de nekem csak a pénz és csak a kajára kiadott pénz hiánya indok, kicsi még egy éves, kicsit későbbre tervezzük a következőt. Mi voltunk már több orvosnál saját bajommal, vittem a kicsit, az emberek/szolgáltatók fel vannak készülve erre az esetre, aki meg nem, azok megoldják ott hirtelen. De ha minden part szakad, megkérem majd valamelyik éppen babázó barátnőmet, kolleganőmet, h egy terhesgondozás erejéig fogadja be.Nagyszülők 300km-re, férjem dolgozik, de megoldanánk.
2012. jan. 26. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én élveztem, hogy az SZTK-ban előre vettek soron kívül, mert látták, hogy velem van a kicsi.

Én sokkal több pozitívat tapasztaltam, mint negatívat.

23 hónap lett a különbség 1-2 között.

2012. jan. 26. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk 21 hó van köztük. Már 2 és 4 évesek. Semmi segítségem nincs és nem is volt, de valahogy mindent megoldottunk. Terhesen vittem magammal mindenhova a fiam, mi mást tehettem volna? Szüléskor a férjem vigyázott rá, mondjuk az szerencse, hogy akár hirtelen is el tud jönni a munkahelyéről. Amióta ketten vannak, azóta meg hárman megyünk mindenhova. Bár a nagy most lett ovis, így sokkal könyebb, és nemsoká a kicsi is kezdi a bölcsit. Nehezebb lesz megoldani, ha már dolgozok és betegek lesznek.

Anyagilag mi meg sem éreztük a második gyerkőcöt. Mindene megvolt, tényleg csak pelenkát vettünk. Ha szeretnétek még egy babát, testvért a gyemeketeknek, ez ne legyen akadály. Nagyon sokan vagyunk hasonló helyzetben, de valahogy mindent meg lehet oldani.

2012. jan. 26. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!