Mit tennétek a helyemben? Ha akarnák mégegy gyereket, de a körülmények nem adottak?
Nekem sincs segítségem, a gyerekem mindig jött velem terhesgondozásra. Szülésnél egy baráti pár vigyázott rá, de végső esetben a férjem maradt volna, én meg mentem volna egyedül szülni.
Kevesebb mint 2 év különbség van köztük.
Tervezünk 3.babát, még mindig nincs segítségem, de megoldjuk, majd jönnek velem terhesgondozásra megint, más ötlet nincs, bár a nagy most kezdte az ovit, így "eggyel kevesebb".
Én élveztem, hogy az SZTK-ban előre vettek soron kívül, mert látták, hogy velem van a kicsi.
Én sokkal több pozitívat tapasztaltam, mint negatívat.
23 hónap lett a különbség 1-2 között.
Nálunk 21 hó van köztük. Már 2 és 4 évesek. Semmi segítségem nincs és nem is volt, de valahogy mindent megoldottunk. Terhesen vittem magammal mindenhova a fiam, mi mást tehettem volna? Szüléskor a férjem vigyázott rá, mondjuk az szerencse, hogy akár hirtelen is el tud jönni a munkahelyéről. Amióta ketten vannak, azóta meg hárman megyünk mindenhova. Bár a nagy most lett ovis, így sokkal könyebb, és nemsoká a kicsi is kezdi a bölcsit. Nehezebb lesz megoldani, ha már dolgozok és betegek lesznek.
Anyagilag mi meg sem éreztük a második gyerkőcöt. Mindene megvolt, tényleg csak pelenkát vettünk. Ha szeretnétek még egy babát, testvért a gyemeketeknek, ez ne legyen akadály. Nagyon sokan vagyunk hasonló helyzetben, de valahogy mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!