Megírnátok a véleményeteket a videomról?
Tudom már biztosan uncsi, de én is csináltam egy videot a kislányunkról és nagyon szeretném ha megírnátok a véleményeteket, mert mindíg olyan sok jó tanácsot írtok nekem :) Jó e a zene, nem e túl gyors a képváltás stb... Előre is köszönöm annak aki időt szánt rám.
http://www.youtube.com/watch?v=mKC9CLX_O6E
kevocés vagyok, a videófeltöltő-zseni:)
noiportál jól hangzik:)
Rendben, én közben regiztem, de nem tudok újat nyitni, mert nincs 30 hozzászólásom:)
Köszi, ugye édes? Imádom:)
Én majd csak holnap tudok menni a fórumra, nálunk is fürcsi, vacsi, altatás van.
De holnap mindenképp benézek, kevoce ott a nevem:)
Puszi nektek lányok!
Na csinált a férjem egy IRC csatit. Ott tudunk dumálni csajok!
Aki tud IRC-ezni, annak csak ennyit mondok: irc.ircline.org:6667 /j #gyakorikerdesek.hu
Aki nem tud irc-ezni az menjen fel erre az oldalra: [link] és ott alul lesz egy olyan lehetőség hogy belépés. A nick-hez beadtok egy nevet, a csatornához pedig csak annyit, hogy gyakorikerdesek.hu és ott nem kell a kettőskereszt. Majd egy megerősítő kérdés lesz, hogy ezzel a nicknévvel akarsz e lenni, és utána connect.
Tehát szeretettel várlak benneteket.
20.15-ös anyukának üzenem, hogy mindjárt megnézem a kisfiadról készült videot. Marha ügyi vagy! Utána mi is fürcsizünk de majd leszek. Üdv lányok: Timi
Megnéztem a Keve videoját és hát nagyon szuper lett. Tündéri a Keve is. Az utólsó kép a kedvencem....
Szóval várlak benneteket az irc-en! Üdv.
látod azt, amiket mi írtunk?
az alatt van 1 kis üres rész, abba kell írnod
amit mi írtunk és a smilies, colours... között
megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!