Megírnátok a véleményeteket a videomról?
Tudom már biztosan uncsi, de én is csináltam egy videot a kislányunkról és nagyon szeretném ha megírnátok a véleményeteket, mert mindíg olyan sok jó tanácsot írtok nekem :) Jó e a zene, nem e túl gyors a képváltás stb... Előre is köszönöm annak aki időt szánt rám.
http://www.youtube.com/watch?v=mKC9CLX_O6E
Sztem nagyon jó! Aranyos a lányod. Szabályosan könnybe lábadt a szemem, mert elképzeltem az én lányomat, aki szintén ekkora. Hogy eltelt ez az egy év!
Hogy tudod te felkötni a haját? Az enyém mindig forgolódik, így soha nem sikerül.
Szia!
Hát egy kis tündér! :-) Mennyit változnak egy év alatt! Gratulálok! Jó lett a videó.
Szia!
Nagyon jó lett a videó! Édes pofija van:)
Csak egy kérdés, h raktad időrendbe a képeket? Én ezzel kinlódok 2 napja, movie makerrel készítetted?
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm nektek a sok dícséretet és, hogy szántatok időt erre.
A hajacskáját nagyon könnyen gumizom, mert előtte amíg még nem volt ennyire hosszú addig babacsattot használtam, így azt megszokta, és most hogy copfozom ez is természetes neki. A pelenkázóra szoktam ültetni és gyorsan összefogom. Persze van amikor feláll közben de azért sikerül :)
A Program amivel csináltam: Pinnacle Studio nevű progi. Időrendben mentettem el elve is a kiválasztott képeket. (Ezért is szeretem, hogy a dátum rajta van a képeken), és a progin belül is lehet rendezni a képeket. Mivel nem vagyok túl járatos a videokészítésben a férjem segítségét is igénybevettem, de ha van kérdésetek szívesen segítek.
És milyen mogorva kérdés volt? Miről maradtam le? :) Szép napot nektek puszi: Timi
szia,
gyönyörű haja babád van, gratulálok!
http://www.youtube.com/watch?v=0O_UYh3vl6I
megnéznéd te is az enyémet? nem merek én is kérdést kiirni, mert a múltkor is olyan durván lehurrogtak emiatt egy anyukát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!