Megnéznétek a leletemet és megírnátok a véleményeteket?
"Az uterusban vaskos endometrium, kb 20 mm, benne 2 mm-es gest gyűrű sejthető. A J. ovariumban 35 mm-es cystosus képlet. A Douglasban szabad folyadék nincs. A vérzéshez képest kisebb gest gyűrű miatt grav extraut sem zárható ki."
Febr 9-én volt az utolsó megnstruációm. Ahhoz képest a 2 mm nagyon kicsi. Szeptemberig fogamzásgátlót szedtem, azóta a ciklusom még nem állt be rendesen. Ebben a hónapban kb. a 31. napra (nem) vártam, nem is jött meg azóta se, akkor a teszt negatív volt, rá 3 napra is negatív. Gondoltam (én hülye, hogy) kivárok, így csak most vasárnap teszteltem újra, akkor poz. lett és a ma reggeli is (25-ös teszt). Az orvos azt mondta, h lehet, hogy mivel nem állt be a ciklusom még rendesen és annak is a 2. felében fogant meg a baba, azért lehet ilyen pici. Azt mondta, hogy max. 3 hetes lehet. Remélem, hogy nem méhen kívüli és akkor még ott a ciszta is... 2 hét múlva kell visszamennem. Nagyon aggódom!
Nem hinném, hogy ez méhenkívüli, az orvosnak "kötelező" ezt a lehetőséget is eléd tárni, amíg a pozitív teszt mellett nem lát egyértelmű petezsákot, ez a "protokoll".
Szerintem is késői fogantatás volt, ezért látszik ez az uh-on.
Az én első babámmal is ez volt, nekem is mondták a méhenkívülit, alig látható felritkulás látszódott ekkor, de rá egy kétre már látszódott a pici petezsák és azután már az embrió is. Legalább 1 héttel a középidő után fogant.
Igyekszem megnyugodni. Végülis sejt ott valamit, akkor csak ott kell, hogy legyen... Cisztával ti hogy álltok? Nem okoz gondot, ha tényleg ott a pici?
Babaváróknak gratulálok!
nekem is ez volt, 27 hetes vagyok.. :D
engem a dokim be is fektetett emiatt, de pár nap után hazaküldtek.
Nyugi, minden rendben lesz!
Próbálj meg ne erre gondolni, ne stresszelj, azzal ártasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!