18hetesen 0 naposan mentem dokihoz. Megnéznétek a méreteket? SOS.17 hetes és 2 napos. Ezt írta a papírra.
Figyelt kérdés
BPD:4.0cm Ac:13.4 Femur:2.3cm 250g súly.2011. nov. 11. 09:30
1/6 anonim válasza:
1. 18+2: BPD: 42
súly: 270 gr
2. 17+4
BPD: 43
AC: 122
FL:25
HC:152
OFD: 54
súly: 233 gr
2/6 anonim válasza:
nyugi, nugi, ugyanígy voltam, miint te. nekem a bpd 40mm, fl 28mm. Engem is visszadobott a gép, csak, hogy én 18+6 hetesen voltam. Teljesen megilyedtem, de a védőnő is mondta, h teljesen jó adatok. Különben is, ha vmi probléma lenne, akkor szólnának. Téged csak 4 nappl dobott vissza gép, engem vagy másfél héttel. Egyéb okból két hét múlva vissza kellett mmennem, akkor meg már pár nappal nagyobb volt a baba. Ha az orvos kicsit pontatlanul huzza a mérővonalat, már több napot visszadobhat. Amúgy is ezek a gépek átlagra vannak beállítva. 2 hét eltéréésig teljesen jónak számítaak az adaook. Tudnod kell, hogy a babák kb a 16. hétig azonos ütemben fejlődnek, utána teljesen egyedi, attól függ éppen milyen a genetikája. Gondolj bele van 4,5 kg-os baba, de 2,5 kg-al születő is, mindegyik egészséges. Szóval nyugodj meg, teljesen jók az adatok. és ne pánniikolj, a babának nem tesz jót, én hülyye is egyből stresszeltem, dew ma már csak nevtek rajta. 29+2 hetes kismama
3/6 anonim válasza:
előz
első fiú lett, második lány és mind a ketten nagy méretekkel születtek
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy azt mondta hogy teljesen megfelel 18 hetesnek és erre beírta a 17+2 napot. De nézegettem itt a neten is teljesen megfelel 18 hetesnek főleg hogy 18+0
2011. nov. 11. 10:10
5/6 anonim válasza:
Nyugodj meg. A gépek átlagot néznek. Én tartom magam ahhoz, hogy az utolsó mensim szerint számoljak, így csütörtökönként van a hétfordulóm. E szerint én 18+5 voltam, mikor mentem, a papíron meg minden adatnál írt egy dátumot, de pár nappal kisebbet, az egyik 18+2 volt.
Most 4D-n voltunk, ott is megnézte, megint pár nappal kisebbet mondott, mint amit én számoltam.
Tegnap voltam védőnőnél, és azt mondta, hogy semmi gond ezzel, másfél - két hetes eltérésig belefér.
Boldog babavárást!
22h kismama
6/6 anonim válasza:
nincsen szabvány szerinti baba, ezt vedd figyelembe.És különben is csak egy gép, az Isten áldjon meg, csak mér és átlagot számít. Pár nap ide vagy oda - mi jelentősége? Az én lányom méretei is pár nappal kisebbek voltak most, sokszor a fej alapján egy kort, femur alapján másik kort ír ki a gép. Utoljára épp megdícsérte a doki bácsi, hogy a gép szerint épp arányos a feje a lábához képest, vagyis a méretek alapján ugyanannyi idős fejileg, mint lábilag. Az számít csak, hogy nőtt az előző mérethez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!