Megírnátok a véleményeteket a videomról?
Tudom már biztosan uncsi, de én is csináltam egy videot a kislányunkról és nagyon szeretném ha megírnátok a véleményeteket, mert mindíg olyan sok jó tanácsot írtok nekem :) Jó e a zene, nem e túl gyors a képváltás stb... Előre is köszönöm annak aki időt szánt rám.
http://www.youtube.com/watch?v=mKC9CLX_O6E
Nagyon édesek a babák,nagyon szépek és Ti meg nagyon ügyesek vagytok,irígykedem,én sajnos nem tudok ilyesmit csinálni,ahhoz újra kellene születnem.
De tudjátok azon gondolkodtam,milyen jó ilyen kérdés-válaszokat olvasni,ahol nem szólnak be egymásnak az anyukák,és örülnek a másik boldogságának,sikerének,babájának!
Mindenkinek boldog babázást!
Timcsi!
mikor megláttam, h Hanna az, fel akartam kelteni Bendzsót:)))
na most féltékeny is lettem....Bendzsó ki is esett a pikszisből Hannánál????:))))
jajjjj!!!! csak azt ne:)))
este írok, puszi!!!
a videó klassz, szupi. ügyi vagy
Zita
Hogyhogy nem enged feltölteni a YouTube? Hogy csináltad?
A Kisember-nek ki az előadója?
Aki a számot kérte, annak átküldte már valaki? Mert ha nem akkor én átküldöm. Az előadó pedig Charlie.
Aki nem tudta feltölteni a youtube-ra annak üzeni a férjem, hogy lehet, hogy a tűzfal, vagy a router nem engedi, vagy ennyire lassú a feltöltés. Írjatok. Üdv. Timi
Bendzsóm felkelt, megnézte, 4 percig nem vett levegőt:))))) tátva maradt a szája rendesen... akkor megnyugodtam, h Hannának nincs új lovagja:)))))
puszi
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!