Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósra bíznátok a babát ezek...

Anyósra bíznátok a babát ezek után?

Figyelt kérdés

8 hetes volt a kislányom, amikor először elmentünk volna vásárolni kettesben párommal. Szerencsére otthon hagytuk a pénztárcát, így hamarabb hazaértünk: anyós épp sukorral és citrommal ízesített, felnőtteknek való koffeines teát adott a babának. Csak anyatejes, és 1000x megbeszéltük, hogy nem! Indulás előtt adtam neki enni. Mindketten kiakadtunk párommal, ő közel 2 hétig szóba sem állt az anyjával, csak az öccsével üzente, hogy nézegesse a baba képeit mert élőben nem látja egy ideig. Aztán lecsillapodtak a kedélyek, heti 1-2 alkalommal találkozunk.

Most 6 hónapos, mi 2 hét múlva leszünk együtt 5 éve. Szeretne elvinni moziba meg étterembe, nagyon édes, küldött nekem egy saját maga által szerkesztett meghívót postán és nagyon lelkes. Csak hát anyós vigyázna a babára. Ti beleegyeznétek?

2012. jan. 23. 15:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Igen,pontosan úgy értettem,hogy sétáljatok addig egyet a pároddal,vagy egyszerűen csak legyetek otthon kettesben,nem hosszú időre,csak fél óra ,óra.hidd el nem maradsz le semmiről,de neki és magadnak is jót teszel vele.Hidd el hamarosan nem fogod tudni egyszerűen ott hagyni,mert sírni fog utánad.Most már hihetetlen ütemben fejlődnek,agyilag is,és okosabbak,mint gondolnánk!Neked is meg kell tanulni az elválást.És anyós is megfogja emberelni magát,ha látja a bizalmatokat.Minden jót!
2012. jan. 24. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!